Lūk vienīgais horoskops, kam patiešām ir nozīme. Piekrītiet? Godīgā astroloģija

Jūs gribiet uzzināt īsu, bet izsmeļošu katras Zodiaka zīmes raksturojumu? Ienāciet!

Auns

Sabiedrisks. Pievilcīgs. Spontāns. Jokot ar viņu nevajag. Dīvains. Lieliski skūpstās. Burvīgs.

Attiecības un ģimene viņam ir ļoti svarīga. Auni, kā zināms ir dāsni.

Aizrautīgs. Skaļš. Viņam vienmēr ir jābūt taisnībai. Auns ir gatavs stundām strīdēties, aizstāvot savu viedokli.

Auni – vieni no brīnišķīgākajiem cilvēkiem pasaulē.

Vērsis

Agresīvs. Priekšroku dod ilgstošām attiecībām. Patīk sadot pēc nopelniem. Neatkārtojams. Gatavs cīnīties par savām vēlmēm.

Ik pa laikam viņu viss var kaitināt, taču mīl uzmanību. Ļoti draudzīgs. Mīl palīdzēt cilvēkiem, ja ir tāda vajadzība. Labi skūpstās.

Laba personība. Spītīgs. Gādīgs cilvēks.

Vērši var būt egoistiski, un , ja patiešām ko vēlās, tad darīs visu, lai to dabūtu. Vēršiem patīk ilgāk pagulēt un paslinkot. Ar viņiem labāk nejokot.

Vērši – vispievilcīgākie cilvēki uz zemes!

Dvīņi

Jauki. Viņu mīlestība ir īpaša. Labi klausītāji. Viegli sajauc cilvēkiem galvu. Dvīņi – mīlnieki, bet ne karotāji, taču var dot pretī.

Dvīņi nevienam neļaus sevi apmānīt, viņiem patīk mācīt citus, kas viņiem būtu jādara.

Ļoti ātri apvainojas. Bieži zaudē mantas, aizmāršīgi. Dvīņi var būt sarkastiski, bērnišķīgi un reizēm ļoti ziņkārīgi. Uzticami. Un vienmēr laimīgi.

Ļoti skaļi. Runātīgi. Sabiedriski. Māk piedot. Mīl pavedināt. Dvīņi apveltīti ar skaistu smaidu. Dāsni. Stipri. Paši neatvairāmākie.

Vēzis

Skūpstās par visiem vislabāk. Ļoti pievilcīgi. Vēža mīlestība nav salīdzināma ne ar ko.

Ļoti romantiski. Vieni no gādīgākajiem cilvēkiem, kādus jums nācies sastapt savā dzīvē. Radoši cilvēki.

Seksu viņi ir pilnveidojuši līdz nevainojamam un nodarbojas ar to bieži. Izteikti nepieklājīgi. Frīki ar lielo burtu. Ļoti jautri un vienmēr ir sabiedrības dvēsele. Vēži ielaidīs jūs savā sirdī, kur jūs paliksiet vienmēr.

Vēži mīlējas ar lielu kaisli. Spontāni. Nav karotāji, taču var labi sadot, ja lieta skar viņus pašus. Lielisks atbalsts.

Lauva

Labi oratori. Pievilcīgi un kaislīgi. Parasti ir laimīgs, taču, kad nav apmierināts, kļūst par  infantīlu burkšķētāju. Lauvas problēma tad kļūst par visu problēmu.

Vairums Lauvu ir ļoti paredzamas, un kā likums monotonas. Lauva zina, kā sagādāt baudu. Viņam izdodas praktiski viss. Lieliski skūpstās. Sabiedrisks. Piezemēts. Aizrautīgs. Pievilcīgs. Skaļš.

Priekšroku dod ilgstošām attiecībām. Runātīgs. Viņu atrast ir grūti, taču kad esiet atraduši – jums ir paveicies.

Jaunava

Dominē attiecībās. Kāds viņās mīl tieši šobrīd. Vienmēr un visur cenšas sev atstāt pēdējo vārdu.

Gādīgas. Gudras. Skaļas. Uzticīgas. Komunikablas. Nav tendenciozas. Viegli padodas ietekmei. Mīl spēlēt un riskēt. Viņas uzskata, ka zina visu un tā tas patiešām ir.

Ciena apkārtējos. Taču jūs ātri pazaudēsiet viņu cieņu, ja pievilsiet viņas. Ņemiet vērā, ka viņu cieņu atgūt vairs neizdosies. Viņas nepiedod un nekad neaizmirst.

Svari

Laipni ar visiem. Viņu mīlestība ir savā ziņā unikāla. Patīk muļķoties. Smieklīgi. Mīļi.

Piemīt savs neatkārtojamais šarms. Paši gādīgākie cilvēki, ar kādiem jums nācies satikties. Tomēr Svari nav tas cilvēks, ar kuru būtu jāsaistās. Lieta var beigties ar asarām.

Svari var radīt tik lielu haosu, cik paši var novērst. Viņi ir uzticami draugi līdz galam. Var glabāt aizvainojumu ilgus gadus.

Svari ir tie, ar kuriem nevajadzētu bojāt attiecības. Parasti gūst panākumus sportā un ir ekstrēmo sporta veidu fanātiķi. Ļoti kreatīvi. Nelabojami romantiķi.

Skorpions

Ļoti apburoši. Mīl jokot. Piemīt laba humora izjūta. Pamēģinās visu kaut reizi.

Mīl sevi palutināt. Enerģiski. Paredzami. Lieliski skūpstās.

Vienmēr dabū to, ko grib. Pievilcīgi. Priekšroku dod ilgstošām attiecībām. Runātīgi. Mīl “tusēt”, taču reizēm nonāk līdz galējībām. Mīl naudas smaržu un sajūtu. Māk to dabūt un arī tērēt.

Ļoti rūpējas par tuviniekiem. Darbaholiķi. Var būt labi draugi, taču, ja draugs izrādīs necieņu – draudzībai var pārvilkt svītru. Romantiski. Gādīgi.

Strēlnieks

Spontāns. Ļoti pievilcīgs. Ciena ilgstošas attiecības. Viņā ir daudz mīlestības, taču lielāko daļu ir vientuļnieks. Nepacietīgs.

Viņu nav viegli apmānīt. Ja Strēlnieks ir sliktā omā – labāk turēties no viņa pa gabalu. Ātri apvainojas un aizvainojumus atceras uz visiem laikiem.

Mīl dziļi, taču nekad to neizrāda, uzskatot to par vājuma pazīmi. No daudz kā baidās, taču to nedemonstrē. Ļoti slēgta personība.

Savus tuvākos aizstāv visos iespējamos veidos. Bieži var būt infantīls. Visnotaļ romantisks. Laipns ar visiem, ar kuriem nākas saskarties.

Mežāzis

Mīl darboties. Laipns. Nekaunīgs. Gudrs. Seksuāls. Brīžiem kašķīgs un aizkaitināts.

Var būs slinks un atļaujas atslābt, taču, kolīdz viņš atrod darbu, ar ko patīk nodarboties – atdos tam visu. Lepns, saprotošs un mīlošs. Pavedinošs.

Priekšroku dod ilgstošām attiecībām. Labs orators. Vienmēr dabū ko iecerējis. Superīgs.

Ūdensvīrs

Uzticams. Pievilcīgs. Lieliski skūpstās. Savdabīgs. Priekšroku dod ilgstošām attiecībām. Centīgs. Uzņemas jebkādus projektus.

Ir lepns par sevi it visā ko dara. Nevīžīgs un neorganizēts. Lēnīgs. Labs mīlnieks, ja vien neguļ.

Ekstremāls domātājs. Parasti savus mājdzīvniekus mīl vairāk nekā savas ģimenes locekļus.

Var ļoti kaitināt citus ar saviem mēģinājumiem skaidrot vai stāstīt situāciju. Neparedzams. Pārsniegs jūsu cerības.

Nav karotājs, taču var nokautēt.

Zivis

Gādīgas un laipnas. Gudras. Mīl būt uzmanības centrā.

Ļoti organizētas. Ļoti pievilcīgas pretējam dzimumam. Mīl, ja pēdējais vārds pieder viņām. Viņas ir viegli atrasts, taču tikpat viegli var arī pazaudēt. Kaislīgas  un brīnišķīgas mīļākās.

Ar viņām ir jautri. Reizēm Zivis pārāk daudz uzticas citiem, tāpēc ir viegli ievainojamas.  Ļoti gādīgas.

Viņas vienmēr cenšas rīkoties pareizi, kā dēļ bieži cieš. Reizēm ātri pieķeras citiem un cieš dēl savas uzticēšanās. Ļoti dīvainas labā nozīmē. Piemīt brīnišķīga humora izjūta.

Domātājas. Mīl pajokot. Ļoti populāras. Patīk muļķoties. Ir jautras un mīļas. Labi draugi, taču pašām būtu jāmācās labāk izvēlēties draugus.

Ļoti trāpīgi, piekrītiet?

avots:

COMMENTS

Pievienot komentāru