Maģiskā Taro kārts pastāstīs, vai piepildīsies tava vēlēšanās

Reizēm mēs zemapziņas līmenī meklējam kādas norādes no augšas, lai saprastu, vai mēs atrodamies uz pareizā ceļa. Tad nu lūk, uztver šo rakstu kā zīmi.

Vienkārši izvēlies vienu no četrām maģiskajām Taro kārtīm, un uzzināsi, vai piepildīsies tava kvēlākā vēlēšanās. Izvēlei neveltī pārāk daudz laika. Uzticies savai intuīcijai. Tikai tādā gadījumā zīlēšana būs maksimāli precīza.

Pirmā kārts

Zem šīs kārts slēpjas Patiesā Karaliene. Tā noteikti ir laba kārts. Drīzumā tavā dzīvē notiks priecīgi notikumi. Tava vēlēšanās piepildīsies ļoti drīz.

Otrā kārts

Zem šīs kārts slēpjas Gaisma. Drosmīgi ķeries klāt visu savu ieceru īstenošanai, jo viss izdosies. Tavas pūles nesīs bagātīgus augļus. Izteiktās vēlēšanās piepildīsies pat labāk nekā iecerēts.

Trešā kārts

Zem šīs kārts slēpjas Nogurušais Bruņinieks. Pēdējā laikā tev šķiet, ka visi tavu centieni ir velti. Tā tas nav. Tagad nav laiks, lai padotos. Nepamet sevi vienu pašu. Tevi virza spēcīgas emocijas. Tomēr ir vērts dot sev laiku, lai nomierinātos. Tava vēlēšanās piepildīsies ne ātrāk kā pēc 21 dienas, un ne vēlāk kā pēc 77 dienām.

Ceturtā kārts

Zem šīs kārts slēpjas Ceļš pie sevis. Šķiet, ka tev vajadzētu pārformulēt savas vēlēšanās. Vai nu tās nav tavas, vai pastāv spēcīga pretestība to īstenošanai un Visumam nav skaidrs, ko darīt. Pagaidām tava vēlēšanās nepiepildīsies. Dod sev laiku ievēlēties ko citu.

avots: lamp.im

Pievienot komentāru