Mamma palūdza meitai aiziet ātrāk no skolas un paņemt mazo brāli no dārziņa. Pēc divām stundām viņa ar asarām acīs skatījās uz viņu fotogrāfiju sociālajos tīklos

Paņēma brāli līdzi uz skolu!

“Tā vietā, lai vienkārši izlaistu mācības, viņa atgriezās atpakaļ skolā kopā ar trīs gadus vecu brāli, un ļāva viņam pagulēt savā klēpī līdz pat pēdējās stundas beigām. Es neesmu pārliecināta par to, vai kas tamlīdzīgs vispār ir atļauts, un vai mana meita nav pārkāpusi kādus noteikumus, bet patiesībā man ir vienalga. Mana meita palīdzēja ģimenei, un atgriezās pie savu pienākumu pildīšanas, piespiežot mazo brāli cieši sev klāt”.

“Es vai nu esmu vissliktākā māte pasaulē, vai arī visfantastiskākā. Lūdzu, nesakiet man, kas es esmu, vienkārši ļaujiet man dzīvot dievišķā neziņā, kamēr es skatos uz šo fotogrāfiju”.

“Dzīve ir tik īsa”

“Dzīve ir tik īsa, bet šādi brīži padara to pa īstam laimīgu”, – raksta Kendisa.

Pēc tam, kad Kendisa publicēja šo rakstu, tūkstošiem cilvēku atzīmēja to ar “patīk”, atstāja savus komentārus un padalījās ar citiem. Daudzi arī nosūtīja sirsnīgus novēlējumus Kendisai un viņas meitai. Bez šaubām, visstiprākā mīlestība ir tā, kas dzīvo ģimenē.

Es domāju, ka tāda Kendisas meitas rīcība patiesi ir cieņas vērta.

Lūdzu, padalies ar šo rakstu ar saviem draugiem sociālajā tīklā Facebook, ja piekrīti šim apgalvojumam!

avots

Pievienot komentāru