Man bija problēmas ar galvas smadzeņu apasiņošanu, neko labāku par šo augu es vēl neesmu atradusi

Rozmarīns uzlabo sirdsdarbību un asinsriti:
Tam piemīt īpašības, kas palīdz cīnīties pret sklerozi, kā arī samazina holesterīna līmeni asinīs. Pētījumi ir pierādījuši, ka šī auga lietošana pēc smagām slimībām ir pat ļoti ieteicama. Īpaši laba tā ir gados vecākiem cilvēkiem, kuriem ir problēmas ar smadzeņu apasiņošanu.

Smadzeņu apasiņošanas un sirdsdarbības uzlabošanai ieteicams rozmarīnu lietot šādi: 1 tējkaroti rozmarīna lapiņu aplejiet ar 2 glāzēm verdoša ūdens. Ielejiet masu termosā, noturiet to tur vismaz 30 minūtes, pēc tam nokāsiet. Lietot pa 1 – 2 ēdamkarotēm trīs reizes dienā, vēlams pirms ēšanas.

Rozmarīns atjauno ādas šūnas:
Tas padara ādu daudz jauneklīgāku, samazina grumbiņas, aktivizē asins cirkulāciju, atjauno ādas elastību, noņem pietūkumu, uzlabo sejas ādas krāsu, novērš pigmenta plankumus.

Ir ieteicams dzert rozmarīna tējas, pievienot rozmarīna ēterisko eļļu krēmos un maskās, kā arī iesmērēt seju ar rozmarīna novārījumu.

Samazina sāpes locītavās, novērš iekaisumu un palīdz pušumiem vai nelielām traumām sadzīt daudz ātrāk:
Īpaši labs rozmarīns ir iekaisuma procesu samazināšanai organismā. Tieši tādēļ rozmarīns ir īpaši labs locītavu slimību gadījumā, kā arī palīdz elpošanas ceļiem, palīdz ātrāk sadzīt pušumiem, traumām, ādas bojājumiem.

Uzlabo smadzeņu darbību:
Tas viss saistīts ar to, ka rozmarīns palielina asins plūsmu galvā. Šī auga sastāvā ir savienojumi, kas novērš neirotransmitera (kas nodrošina labu atmiņu) degradāciju.

Pievienot komentāru