Mana draudzene pusotru gadu nodzīvoja Indijā. Atgriezusies, viņa pastāstīja, kā indietēm izdodas palikt skaistām vairāku gadu garumā

Indiešu sievietes skaidri zina, kā palikt skaistām jebkurā situācijā. Viņas sajūsmina ar savu skaistumu praktiski pilnīgi bez līdzekļiem.

Mēs varam no viņām daudz ko iemācīties un ietaupīt vairākus simtus eiro, ko parasti tērējam par skaistumkopšanas saloniem un kosmētiskajām operācijām. Nesen mana draudzene atgriezās no Indijas un atveda līdzi 10 neticamus padomus.

LASI VĒL: Katru gadu es sagatavoju upeņu lapas… tās ir lieliskas zāles nierēm un locītavām. Tev nebūs ne reimatisma, ne podagras!

Balināt ādu

Indietes bieži atrodas saulē, bet iedegusi āda viņiem liekas nepievilcīga. Tieši tāpēc viņas balina ādu, izmantojot dabīgas sastāvdaļas: citronu un tējkaroti medus. Citronā esošais vitamīns C mazina iedegumu un pigmentācijas plankumus, bet medus atjauno mitrumu. Draudzene iesaka uzsmērēt maisījumu uz sejas un paturēt masku ne mazāk kā 10 minūtes. Matus labāk saņemt aizmugurē, lai tie nepieliptu sejai.

Kosmētiskie māli

Vēl viens lēts un efektīvs veids, kā saglabāt veselīgu un tīru ādu – tie ir baltie kosmētiskie māli. Multani mitti, kā tos sauc Indijā, visur tiek izmantoti kā atjaunošs un iekaisumu mazinošs līdzeklis. Tie sausina poras, attīra ādu un nogludina krunciņas. Tomēr sausai ādai šis līdzeklis nederēs, jo pārāk stipri sausina ādu. Pēc maskas nepieciešams uzsmērēt mitrinošu masku vai krēmu.

Garu un veselīgu matu noslēpums

Garu un veselīgu matu noslēpums indietēm slēpjas frizūrās. Katru dienu viņas maina frizūru, nekad matus nesadalot vienādi. Tas ir visvienkāršākais veids, kā novērst to izkrišanu un noslogošanu.

Atbrīvošanās no nevēlamiem matiņiem

Pagatavojiet pastu no rupja maluma miltiem un ūdens, un uzsmērējiet uz tām ķermeņa daļām, kur ir nevēlamie matiņi. Pēc regulārām maskas uzlikšanas reizēm vairāku nedēļu garumā, jūs varēsiet uz visiem laikiem atbrīvoties no matiņiem.

Izmantojiet nīma sulu

Nīma sula var radīt brīnumus ar ādu, kurai novērojuma nosliece uz pūtīšu parādīšanos. Tam nepieciešams pagatavot pastu no auga lapām un uzsmērēt iegūto masu uz ādu katru dienu 2 mēnešu garumā. Iegūto maisījumu var izmantot kā masku un turēt uz ādu vismaz 10 minūtes. Auga lapās atrodamas ēteriskās eļļas un augu valsts sastāvdaļas, kas samazina baktēriju aktivitāti. Jūs varat izmantot nīma eļļu, lai sausinātu iekaisumus.

Šķir nākošo lapu un uzzini vairāk! 

Pievienot komentāru