Māte ar meitu smējās par apaļīgu meiteni, kas pielaikoja kāzu kleita. Veikala īpašnieces atbilde apstulbināja visus!

Izlasot šo aizkustinošo stāstu, es raudāju bez mitas. Lūdzu, izlasiet arī jūs, un izdariet savus secinājumus.

Kāzu salonā apaļīga meitene izvēlas kleitu. Viņa drīz precēsies. Šajā īpašajā dienā viņa grib izskatīties kā princese.

Te salonā ienāk māte ar meitu, viņas ir atnākušas pēc sava pasūtījuma. Meitai drīz kāzas. Un te viņas ierauga apalīti un apsmejoši saka: “Mēs domājām, ka vaļi nepārojas”.

To izdzirdēja pārdevēja, kas ir arī veikala īpašniece, palūdza viņu vārdus, pēc tam uzrakstīja kaut ko uz lapiņas un iedeva viņām. Tas izrādījās čeks, kas anulē viņu pasūtījumu un atgriež viņām visu naudu. Māte ar meitu apstulba: kā, meitai drīz kāzas, palikusi nedēļa, viņas nepaspēs pasūtīt jaunu kleitu, turklāt tādu pašu! Nedrīkst anulēt pasūtījumu!

 

Pārdevēja atbildēja: “Es negribu, lai jūsu dēļ kāda līgava justos aizvainota. Tā kā ņemiet vien šo čeku un ejiet prom no šejienas, kamēr vēl neesmu izsaukusi policiju”.

Augstprātīgā māte un meita nezināja, ka veikala īpašnieces meitai ir aizkuņģa dziedzera disbalanss, tāpat kā apaļīgajai meitenei viņas veikalā, un viņa cīnās pati ar savu lieko svaru. Tāpēc viņa izlēma nostāties taisnības pusē, baidoties, ka kāds kaut kad var ko tādu pateikt viņas meitai.

Patiesi, katrai līgavai ir tiesības šajā dienā būt vienkārši neatkārtojamai. Un nevienam nav tiesības liegt viņai tādu prieku.

avots

Pievienot komentāru