Mati ātri paliek taukaini? Astoņas pārbaudītas viltības, kas atbrīvos jūs no matu mazgāšanas katru dienu

Mati, bez šaubām, ir katras sievietes lepnums. Katra dāma cenšas, lai tie izskatītos kopti un veselīgi. Dažas katru rīt mazgā matus un tos skaisti ieveido.

Bet ar laiku šīs procedūras izraisa pretēju efektu. Mati ātri paliek taukaini, un kļūst trausli šo procedūru dēļ. Tas nav nekāds pārsteigums, jo bieža matu mazgāšana var sausināt galvas ādu, bet žāvēšana ar fēnu bojā matu struktūru.

Ko darīt, ja no rīta izmazgāti mati jau vakarā zaudē savu pievilcību, kļūst taukaini un bāli?

Speciālisti iesaka pārstāt mazgāt matus tik bieži, un dalās ar dažiem noderīgiem padomiem, kurus izmēģinājušas daudzas sievietes, un bijušas apmierinātas.

Ūdens

Pārlieku ciets ūdens var kļūt par iemeslu tam, ka mati pārāk ātri kļūst netīri. Ja jums ir tāda problēma, bet jūs vēlaties, lai jūsu mati pēc iespējas ilgāk saglabātu savu svaigo izskatu, tad pamēģiniet novārīt ūdeni vai arī izfiltrēt šai procedūrai.

Atcerieties, ka ūdens nedrīkst būt pārāk karsts. Pietiek vien ar 35 – 40 grādiem. Tieši tāda temperatūra ir vispiemērotākā galvas ādai, un tas nekaitē matiem.

Atvieglota matu kopšana

Matu kopšanas līdzekļi – tas, protams, ir labi, tikai nepārcentieties. Viss ir jādara samērīgi. Pacentieties samazināt dažādu matu kondicionieru, putu un laku lietošanu. Neaizmirstiet arī kārtīgi izmazgāt šampūna un balzāma atliekas.

Matu ieveidošanā izvairieties no līdzekļa uzklāšanas pie matu saknēm. Tas ir lieki. Bet pāris putu pilieni matu galiņiem netraucēs.

Šķir nākošo lapu, lasi turpinājumu un noskaties video

Pievienot komentāru