Matiņi uz Venēras pauguriņa ir ļoti svarīgi! Tie ir daudz svarīgāki, nekā jūs domājat

Uz visu pasaulē var paskatīties no divām pusēm.

Mūsdienu pasaulē kaunuma matiņus pieņemts noņemt – vai nu daļēji, vai pilnībā, raksta Yo Amo los Zapatos. Un tas tiek darīts ne tikai modes vai skaistuma vārdā, bet arī atbilst higiēniskajām prasībām.

Bet vai atbilst?

Vai tik ļoti nepieciešams atbrīvoties no Venēras pauguriņa matiņiem un kāpēc tie vispār vajadzīgi?

Priekš kam ir kaunuma matiņi

Šiem matiņiem ir noteikta funkcija. Tie kalpo par barjeru, kura novērš patogēnu nokļūšanu organismā caur maksti, tie veicina vajadzīgā mikroklimata uzturēšanu makstī.

Apmatojums šajā zonā ir kā savdabīgs gaisa spilvens, kurš pasargā dzimumorgānus no aukstuma un iekaisumiem urīndzimumceļu sistēmā, bet dzimumakta laikā – no maigās ādas saberzēšanas sekām.

Termoregulācija

Vīriešu kaunuma matiem ir vistiešākā nozīme sēklinieku veselības uzturēšanā. Straujas temperatūras maiņas var kaitēt spermas veidošanās procesam. Turklāt hormoni regulē imūnsistēmas darbību un noskaņojumu. Kad jūsu dzīvē ir daudz stresa, jūs sākat uzkrāt lieko svaru, jūtat nogurumu, bet apmatojuma kļūst vairāk.

Skūt vai neskūt?

Kaut arī daudziem vīriešiem patīk skūts kaunums dāmām, ārsti neiesaka pilnībā atbrīvoties no apmatojuma šajā intīmajā vietā, jo ne jau tāpat vien daba apveltīja to ar matiņiem.

Labāk būtu aprobežoties tikai ar pauguriņa un bikini zonas skūšanu. Pārējos matiņus var saīsināt apgriežot – tā jums izdosies panākt kompromisu starp estētikas prasībām un veselību.

Ko jūs par to domājat? Padalieties ar citiem šajā noderīgajā informācijā!

avots: lifter.com.ua

Pievienot komentāru