Medus ar kanēli – savienojums, kas ārstē 15 saslimšanas. Efektu nevar izskaidrot pat ārsti

Tas laikam ir brīnums!

Medus un kanēļa maisījums – unikāls līdzeklis cīņā pret daudzām saslimšanām, raksta EreaLitatea. Šīs divas komponentes ideāli saskan un tām piemīt daudz labu īpašību.

Lūk, kā medus un kanēļa maisījums ietekmē cilvēka organismu:

  1. Stiprina imunitāti. Medus ir bagāts ar dzelzi un citiem vitamīniem. Medus un kanēļa lietošana ikdienā aizsargā organismu no sliktām baktērijām un vīrusiem.
  2. Samazina holesterīna līmeni. 2 ēd.k medus un 3 ēd.k kanēļa, iemaisīti 500 ml ūdens, ir spējīgi samazināt holesterīna līmeni asinīs par 10 % zemāk kā 2 h pirms lietošanas.
  3. Palīdz saaukstēšanās gadījumā. Pateicoties medus un kanēļa maisījumam, jau trīs dienu laikā ir iespējams atbrīvoties no smagas saaukstēšanās simptomiem. Šis savienojums var izārstēt arī hronisku klepu. Turklāt tam piemīt arī laba garša!
  4. Palīdz tikt galā ar gripu vai novērst to. Zinātnieki atklājuši medus sastāvā dabīgu sastāvdaļu, kas nogalina vīrusus un pasargā no gripas.
  5. Atvieglo zobu sāpes. Izgatavojiet pastu no 5ēd.k. medus un 1 ēd.k. kanēļa un lieciet to uz problēmātiskā apgabala. Atkārtojiet procedūru 3 reizes dienā – un jums nenāksies dzert stipras pretsāpju zāles.
  6. Sakārto kuņģa darbību. Samaisiet kanēli ar 2 ēd.k medus un lietojiet šo maisījumu katru reizi pirms ēšanas – tas palīdzēs kuņģim pārstrādāt smago barību un pasargās jūs no pārmērīgas skābes rašanās.
  7. Atvieglo artrīta simptomus. Ja jūs ciešat no artrīta, regulāri izdzeriet 1 glāzi silta ūdens ar 2 ēd.k. medus un 1 ēd.k. kanēļa.

Zinātnieki no Kopenhāgenas universitātes 200 pacientiem, kas cietuši no artrīta,pirms brokastīm devuši medus un kanēļa maisījumu. Tikai nedēļas laikā no sāpēm atbrīvojušies 73% pacientu.

Pēc mēneša visi, kuri artrīta dēļ vairs nevarējuši pārvietoties, atkal piecēlušies kājās.

  1. Palīdz vēdera sāpēm. Medus un kanēļa maisījums veiksmīgi ārstē kuņģa čūlu un kuņģa zarnu trakta slimības.
  2. Atbrīvo no kakla sāpēm. Ja jums sāp kakls, samaisiet 1 ēd.k. medus un nedaudz kanēļa, lietojiet šo maisījumu ik pēc 3 h. Nepārtrauciet lietošanu, kamēr simptomi nav pilnībā izzuduši.
  3. Cīņā ar sirds slimībām. Lietojiet medu-kanēļa pastu ievārījuma vietā – lieciet pa taisno uz maizes un brokastojiet šādi katru rītu.

Tas ievērojami samazinās holesterīna līmeni asinīs, tātad – mazinās holesterīna ietekmi, kas mēdz būt par iemeslu sirdslēkmēm.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

COMMENTS

Pievienot komentāru