Meganai Mārklai smaga depresija pēc apkārtējo aizdomām, ka viņas grūtnieces vēders nav īsts

Stāvoklī esošā Saseksas hercogiene šobrīd pārdzīvo ne tos pašus labākos laikus. Runā, ka tagad topošā māmiņa atrodas depresijā, un tas nav bez pamata.

Medijos regulāri tiek apspriests viņas konflikts ar Keitu Mideltoni, viņas asais raksturs, bet tagad pie visa tā sabiedrība tur Meganu aizdomās par to, ka viņa nemaz nav stāvoklī.

Tiek izteikts viedoklis, ka prinča Harija sieva izlēmusi izmanto surogātmātes pakalpojums, lai nebojātu savu slaido figūru.

Katru Megans kustības un soli analizē kritiķi. Viņi uzskata, ka parasta sieviete nevar tik dziļi pietupties, kas liecinot par to, ka Saseksas hercogiene it kā nēsā ieliktu  grūtnieces vēderu. Bet rokas uz vēdera viņa tur automātiski, uztraucoties, lai vēders nenokristu un publika neuzzināt, ka viņa pati neiznēsā savu mazuli.

Arī attiecības ar Kembridžas hercogieni varētu vēlēties labākas, jo starp prinču sievām norisinās vārdos nenosaukta sacensība. Sabiedrība nemitīgi viņas salīdzina, apspriež viņu tērpus, karaliskā protokola ievērošanu, ādas stāvokli un daudz ko citu. Pagaidām acīm redzamas līdera pozīcijas notur Keita Mideltone, vienīgā lieta, kur viņa zaudē Meganai ir tas, ka viņa izskatās vecāka par savu radinieci, lai arī viņas ir gandrīz vienaudzes. Bet tas ir pilnīgi normāli, jo Keita Mideltone taču ir trīs bērnu māmiņa, un viņai noteikti ir mazāk laika, lai nodarbotos ar savu ārieni.

Vēl vairāk, runas par Meganas Mārklas smago raksturu turpinās. No viņas ir jau aizgājušas divas palīdzes, un, visticamāk, kadru maiņa tuvākajā laikā pilī nebeigsies.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru