Meitene katru dienu māja vilciena pavadoņiem. Pēc trim gadiem viņi ieraudzīja uz loga zīmīti, kas salauza viņiem sirdi

Tas, ka viņa sāka iet uz skolu, man izvērtās grūtāk, nekā biju gaidījusi. Bet vēl grūtāk bija tajā pirmajā dienā, kad ieradās vilciens, bet viņas nebija mājās. Viņi deva signālu, atvēra savus logus, bet es biju vienīgā, kas varēja atbildēt. Es stāvēju logā, raudāju un pamāju ar roku. Nākamajā dienā es uzrakstīju zīmīti. Es vienkārši uzrakstīju: “Viņa aizgāja uz skolu.” Es izdzirdēju skaņu, pieskrēju pie loga un pacēlu zīmīti. Tas bija pirms trim nedēļām.

“Ak, kā es raudāju.”

Šorīt pēc veikala atvēršanas kāds pieklauvēja pie durvīm.

Tas bija vīrietis koši dzeltenā kreklā. Es domāju, ka tas bija celtniecības brigādes meistars, kas bija ieradies aprunāties par remontu, ko mēs gribējām izdarīt veikalā. Es kļūdījos. Vīrietis ienāca, lai pajautātu par mazo meitenīti ar gaišiem matiem, kas māja vilcieniem. Viņš bija viens no pavadoņiem, un visi prātoja, kas ar viņu noticis. Šajā dienā sastāvs bija neliels, viņi to apturēja pie veikala un nolēma ieiet ēkā. Viņi domāja, ka viņa ir sākusi iet skolā, bet gribēja pārliecināties. Viņš teica, ka viņas uzmanība vienmēr uzlabojusi garastāvokli. Trīs gadus viņi katru dienu gaidīja šo brīdi.

Viņi ilgojās pēc viņas un gribēja kaut ko darīt viņas labā. Viņš jautāja, vai viņi varētu kaut ko meitenei nodot. Es teicu, ka viņi var uzdāvināt viņai dāvanu dzimšanas dienā, kas būs pēc dažām nedēļām.

Šī neparastā draudzība, kas ilga vairākus gadus, bija kaut kas neparasts.

Izpratne par to, ka tas ir ietekmējis viņus tikpat stipri kā arī mūs, piepilda mani ar mīlestību un cerību.

Šodienas vizīte un viņu laipnība pret Rio apstiprināja manu ticību labajam un cilvēcībai.

Es nekad neaizmirsīšu šo dienu”.

Šis stāsts ir lielisks patiesas draudzības piemērs, kas liecina, ka pat nenozīmīgām lietām var būt liela nozīme.

avots: daybook.info

Pievienot komentāru