„Memmes dēliņš”: visinfantilākie vīrieši pēc Zodiaka zīmes

Daudzas ģimenes šķirās tādēļ, ka sieviete apprecas ar infantilu un laulības dzīvei laulībā nepiemērotu vīrieti, kuru bieži sauc par „memmes dēliņu”. Parasti tādas personības ir ar vāju raksturu un nav spējīgi patstāvīgi pieņemt lēmumus.

Vairākumā gadījumu „mammas dēliņus” nav iespējams pāraudzināt, tāpēc labāk no tādiem vīriešiem turēties pa gabalu. Bet kā gan, lai viņus izskaitļo?

5 Zodiaka zīmes, kurām „memmes dēliņa” iezīmes ir visspilgtāk izteiktas.

  1. Jaunava

Šie vīrieši pa dzīvi ar lielu pietāti nes mammas mācības, kuras viņa pasniedza tam jau bērnībā – tostarp, par tīrību un kārtību mājās. Savas potenciālās izredzētās šīs zīmes pārstāvji izpēta burtiski zem mikroskopa, tāpēc arī precas parasti vēlu, un laulībā bieži izsaka pārmetumus laulātajai un min par piemēru mammu.

  1. Svari

Ģimenē šīs zīmes pārstāvji mammu teju vai dievina. Tēvs nēsā uz rokām, bet apkārtējie uzskata par stila ikonu un sajūsminās par viņas panākumiem un talantiem. Svari izaug pilnīgā pārliecībā, ka viņu mamma ir ideāla un labāku sievieti sastapt nav iespējams.

  1. Vēzis

Vīrieši, kuri piedzimuši šajā zīmē, pat dienu nevar nodzīvot nesazvanījušies ar māmiņu. Pat pieauguša cilvēka dzīvē Vēzis uzvedās, kā infantils un neaizsargāts bērns. Sievietei, kura nolems saistīt likteni ar tādu vīrieti, būs jāpierod pie tā, ka iemīļotais visu laiku viņai minēs par piemēru savu māti, kura visdrīzāk bieži arī apciemos savu dārgo dēliņu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

COMMENTS

Pievienot komentāru