Minirallijā “Karosta” startēs vairāk nekā pussimts ekipāžu

Minirallijā “Karosta”, kas notiks 1. septembrī, uz starta stāsies vairāk nekā pussimts ekipāžu, tostarp liela daļa sacensībās piedalīsies ar aizmugures piedziņas automašīnām, kas skatītājiem sola atraktīvas sānslīdes.

Liepājā notiekošajās sacīkstēs piedalīsies arī Liepājas teātra aktieris Viktors Ellers, kurš autosporta līdzjutējiem zināms kā viens no Latvijas rallijkrosa čempionāta dalībniekiem. V. Ellers gan šoreiz iejutīsies stūrmaņa lomā Māra Druvas pilotētajā ekipāžā.

Minirallija “Karosta” trasē būs iekļauti divi vēl iepriekš neredzēti grants ātrumposmi Pāvilostas novada Vērgalē un Grobiņas novada Medzes pagastā, kā arī asfalta ātrumposms Karostas industriālajā parkā, Manēžas apkārtnē.

Kopumā sacensību dalībniekiem būs jāaizvada seši ātrumposmi ar kopējo garumu 15,34 kilometri.

Dalībnieku pieteikšanās minirallijam “Karosta” noslēgsies piektdienas, 24. augusta, vakarā. Sacensību nolikums un reģistrācijas veidlapa pieejama oficiālajā vietnē “4rati.lv”.

Minirallija sacensībās dalībnieki startē ar standarta automašīnām, kas nav aprīkotas ar speciālu drošības karkasu, savukārt “Open” klasē drīkst sacensties arī ar rallija vai rallijsprinta sporta automašīnām.

Pievienot komentāru