Mirusi visjaunākā māte pasaules vēsturē (video)

Pavisam nesen internetā parādījās ziņas, ka mūžībā aizgājusi viena no pasaulē visjaunākajām mātēm.

Lina Medina no Peru, Dienvidamerikā, kļuva pasaules slavena apbrīnojama fenomena dēļ, kuru meitene piedzīvoja bērnībā. Tikai piecu gadu vecumā meitenei izdevās veiksmīgi iznēsāt un piedzemdēt bērniņu!

Tas notika 1939. gadā, kad noraizējušies vecāki atveda meitenīti uz slimnīcu. Nezināmu iemeslu dēļ meitenīte ļoti slikti jutās, bet viņas vēders auga nevis pa dienām, bet pa stundām!

No sākuma ārsti domāja, ka meitenes vēderā ir audzējs, jo neviens dakteris uzreiz nespēja iedomāties, ka tik maza meitenīte varētu kļūt par māti. Vēlāk ārsti noskaidroja, ka meitene tajā brīdī jau esot bijusi septītajā grūtniecības mēnesī.

Šī situācija ir ārkārtīgi unikāla, jo nevienai meitenei tādā vecumā organisms vēl nav gana attīstīts, lai spētu iznēsāt bērnu. Izrādās, ka šī anomālija bija iespējama tikai tādēļ, ka meitenes organisms ļoti dīvaini attīstījies. Jau astoņu mēnešu vecumā mazajai meitenei bija regulāras mēnešreizes, bet četru gadu vecumā viņai neticamā ātrumā sāka attīstīties krūts dziedzeri.

Linai piedzima dēls vārdā Džerardo (viņu nosauca par godu vīrietim, kas veica ķeizargriezienu). Bērns svēra trīs kilogramus, pēcāk viņš izauga par veselu vīrieti. Nejaušu apstākļu dēļ, vīrietis nomira 40 gadu vecumā.

Zemāk norādītajā fotoattēlā varat redzēt 23 gadus veco Linu un viņai blakus stāv viņas 18 gadus vecais dēls.

Linai pieaugot, viņa apprecējas, radīja vēl pēcnācējus. Viņa nodzīvoja līdz sirmam vecumam un 82 gadu vecumā devās uz viņsauli.

Sieviete paņēma kapā līdzi sev noslēpumu par to, kurš tad īsti bija bērna tēvs. Zinātnieku un ekspertu viedoklis šajā visā atšķiras. Daudzi uzskata šo gadījumu par retu fenomenu, kad bērns meitenes ķermenī attīstījies pats no sevis. Taču šim skatu punktam bija virkne skeptiķu.

Līdz pat šim brīdim medicīnā nav fiksēts gadījums, kad bērns tiktu ieņemts bez vīrieša iesaistīšanās, tieši tādēļ tiek uzskatīts, ka Lina tolaik tikusi izvarota.Tika uzskatīts, ka meitenīti varēja izvarot kāds no viņas dzimtes, piemēram, kāda mežonīga rituāla veikšanas gadījumā.

Šķir nākošo lapu un noskaties video

Pievienot komentāru