Murgi, kuri visbiežāk rādās dažādām zodiaka zīmēm. Šausminoši!

Murgi nav joka lieta. Nopietni, reālistiski murgi var tevi traumēt mēnešiem ilgi.

Lai gan visi murgi ir mūsu iztēles priekšstats, tie ir ļoti reāli un ļoti satraucoši. Sapnī tu patiešām tici, ka viss, kas notiek, ir reāls, neatkarīgi no tā, cik dīvaini vai biedējoši tas izskatās. Tomēr sliktie sapņi atspoguļo kaut ko reālu: tavas bailes.

Tas ir veids kā patiesība, kas slēpjas tavā zemapziņā, var izlauzties uz āru. Protams, iztēle var radīt pārmērīgi nežēlīgus attēlus, bet tā precīzi norāda, kam tev ir jāpievērš uzmanība.

Auns: tu biji kails publikas priekšā.

Tu šausmīgi baidies būt apkaunots. Būt kailam un apkaunotam publikas priekšā ir sliktākais murgs, un, visticamāk, tu to esi redzējis daudzas reizes.

Vērsis: tu krīti.

Tev ir vajadzīga drošības un stabilitātes sajūta. Tāpēc, kad tu jūti, ka zaudē kontroli, tu, visticamāk, savos murgos sāc krist.

Dvīņi: tu bēdz.

Kad tev ir problēmas, tu esi tendēts no tām bēgt. Lūk, kāpēc tava trauksme var pārvērsties murgā, kurā tevi vajā bīstams radījums un tu no tā bēdz. Tu nezini kur iet, un tu baidies, ka tevi noķers.

Vēzis: tavs mīļotais mirst.

Mīļotie cilvēki tev ir tik svarīgi, ka esi tendēts uz svastarpēju atkarību. Murgi, kurā nomirst kāds no tuviniekiem visticamāk tev ir bijuši bieži.

Lauva: tev izkrīt zobi.

Kad tu izjūti spiedienu, tev parādās tendence justies par sevi nepārliecināti. Tas var izpausties kā sapnis, kurā tev izkrīt zobi. Tu uztraucies par to, kā tu izskaties un zaudē kontroli.

Jaunava: tu kavē.

Tu patiešām satraucies, kad kavē vai neattaisno citu gaidas. Lūk, kāpēc taviem nakts murgiem ir tendence paust tavu paniku par to, ka neatbilsti paša izvirzītajiem un sabiedrības standartiem.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru