Murgi, kuri visbiežāk rādās dažādām zodiaka zīmēm. Šausminoši!

Svari: tevi pamet.

Tu ieliec visu savu dvēseli attiecībās, un sapnis par to, ka tu esi nodots vai tevi pamet kāds, kam tu uzticies, patiešām ir tavs vislielākais murgs.

Skorpions: tevi vajā.

Tava iztēle ir neiedomājama, tāpēc tev ir bijuši tik daudzi murgi par cilvēku ēnām, dēmoniem un spokiem. Sapņi par nezināmām radībām, kas kontrolē tavu dzīvi, noteikti paudīs tavas bailes.

Strēlnieks: tu esi lamatās.

Tu esi šausmās no tā, ka kāds tevi ir ieslēdzis kaut kur. Tas arī ir tavs ļaunākais murgs. Neatkarīgi no tā, vai atrodies ieslodzījumā nelielā ēkā vai stresa situācijas lamatās, šis murgs ir briesmīgs.

Mežāzis: tu nenokārto eksāmenu.

Tu pieliec daudz pūļu un līdzekļu, lai pilnveidotos un gūtu panākumus. Un, kad  redzi, ka izkrīti eksāmenā un tam sekojoši ciet neveiksmi, tu pārdzīvo. Šis murgs tevi vajās un biedēs tik ļoti, ka negribēsi to atcerēties.

Ūdensvīrs: tevi nepamana vai ignorē.

Tavas lielākās bailes ir izolācija vai atsvešinātība no sabiedrības. Tāpēc tev bieži murgos rādās tas, ka tu tiec ignorēt vai tevi nepamana. Tu vienmēr vēlies būt svarīgs un vajadzīgs.

Zivis: tu slīksti.

Tu vari viegli justies nomākts no dzīves, tāpēc visticamāk tavi murgi saistīti ar slīkšanu. Tu cīnies ar kaut ko, kas ir par tevi stiprāks un nevari aizbēgt.

Un kādi murgi rādās tev?

avots: elitedaily.com

Pievienot komentāru