Nabadzīgai sievietei iedeva naudu, bet tas, ko viņa ar to izdarīja, visos izraisīja šoku!

Pārsteigumam nebija robežu!

Kādas YouTube atskaņotas amerikāņu programmas autoriem patīk izjokot cilvēkus un pārbaudīt viņu godīgumu. Amerikas Savienotajās Valstīs, tāpat kā visā pasaulē, mīt milzīga nabadzīgu cilvēku armija, kas ar ubagošanu pelna sev iztiku. Kā uzvedīsies profesionāls ubags, kad iegūs naudu? Tādu jautājumu uzdeva žurnālisti.

Kārtējā raidījuma filmēšanas laikā vadītājs piegāja pie nabadzīgi ģērbtas sievietes, kura sēdēja autobusa pieturā. Uzsācis sarunu, viņš uzzināja, ka sievietei ir mazs dēliņš, bet nav naudas, un viņai ar bērnu nav, kur dzīvot. It kā aizkustinātais vīrietis izvilka no kabatas iespaidīgu kaudzīti ar dolāriem un piedāvāja tos jaunajai paziņai.

LASI VĒL: Izslēdza gaismu un aizgāja gulēt. Pēkšņi, nakts vidū, kaut kas mīksts pieslīdēja pie vaiga

Banknošu bija pietiekoši daudz, bet to nomināls nepārsniedza 5 dolārus. Kopā tur bija nedaudz vairāk par 250 dolāriem. Sieviete ilgi spurojās un negribēja pieņemt naudu. Bet kārdinājums bija liels, un viņa pieņēma dāvanu no nepazīstamā vīrieša.

Atvadījies no sievietes, raidījuma vadītājs atgriezās pie filmēšanas grupas, lai izsekotu sievietes tālākās gaitas. Nedaudz pasēdējusi pieturā, viņa devās uz tuvāko tirdzniecības centru. Ilgi tur pabijusi, sieviete ieskatījās dažādos veikalos un salonos, pielaikoja lielu daudzumu dažādu apģērbu. Tomēr tā arī nevienu apģērbu sieviete tirdzniecības centrā neiegādājās.

Šķir nākošo lapu, lasi turpinājumu un noskaties video

COMMENTS

Pievienot komentāru