Nabadzīgai sievietei iedeva naudu, bet tas, ko viņa ar to izdarīja, visos izraisīja šoku!

Pēc tam viņa izgāja uz ielas un šosejas kafejnīcā pasūtīja saldējumu. Visu to laiku viņu vēroja slēptā kamera. Filmēšanas grupa jau krita izmisumā un uzskatīja, ka šis raidījums būs garlaicīgs. Bet tālākā sievietes rīcība pārliecināja viņus par pretējo.

Apēdusi saldējumu, sieviete devās uz ielas otru galu. Tas raidījuma autorus padarīja uzmanīgus, jo tur nebija veikalu un tirdzniecības centru. Toties tur bija mājdzīvnieku patversme. Tieši uz turieni arī devās sieviete. Pēc četrdesmit piecām minūtēm viņa iznāca no turienes, rokās turot mazu spalvu kamoliņu.

LASI VĒL: Ciema garīdznieks man iemācīja katru dienu darīt trīs lietas, kad es izeju no mājas

Raidījumu vadītāju pārsteigumam nebija robežu. Viņš neizturēja, piegāja pie sievietes un tieši pajautāja, kāpēc par viņai uzdāvināto naudu viņa nopirka suni. Uz savu jautājumu viņš saņēma atbildi, ka mantas un ēdiens ir otršķirīgs un materiāls. Mīlestība un rūpes par mazo dzīvībiņu viņai šķita esam svarīgāka lieta.

Turklāt ar šo kucēnu viņa noteikti iepriecinās savu dēliņu. Te jau pats raidījuma vadītājs kļuva aizkustināts un iedeva taisnīgu summu labsirdīgajai sievietei, viņas dēlam un viņu jaunajam četrkājainajam draugam.

Darīt labu var arī bez milzīgas naudas summas.

COMMENTS

Pievienot komentāru