Nākamnedēļ norisināsies pirmā sporta entuziastu konference “Sports VAR”

26. aprīlī Liepājā, koncerzālē “Lielais dzintars” pirmo reizi notiks sporta entuziastu un profesionāļu konference “Sports VAR”, kas pulcēs kopskaitā 1000 sporta trenerus, menedžmenta pārstāvjus, sportistus un sportistu vecākus.

Dalībniekiem būs iespēja izzināt jaunākās tendences sportā, tā vadībā, motivācijas vairošanā kā arī par vecāku un treneru lomu sportistu izaugsmes procesā.

Kā lektori uzstāsies sporta jomas pārstāvji, personiskās izaugsmes treneri un sportisti, to vidū Jānis Lūsis (latviešu šķēpmešanas leģenda, Olimpiskais čempions), Raimonds Strokšs (“RA Events” direktors), Zuarguss (Cilvekam.lv komunikācijas treneris), Anatolijs Kreipāns (sporta žurnālists), Aigars Nords (Lattelecom Rīgas maratona direktors), Signe Rinkule (Latvijas Olimpiskās vienības uztura speciāliste), Jānis Ozols (Latvijas bobsleja izlases fiziskās sagatavotības treneris), Raimonds Elbakjans (ielu sporta un kultūras kustības “Ghetto Games” dibinātājs) un citi.

Konferences dalībnieki būs aicināti iepazīt jaunas iespējas un praktiski pielietojamas metodes jauno talantu attīstībai, motivācijai, sporta organizāciju un pasākumu veidošanai. Konferences organizatori uzsver, ka konference būs ļoti noderīga arī sportistu vecākiem, kas spelē lielu lomu savu bērnu karjeras izvēlē un treniņos ieguldītajā atdevē.

Dalībniekiem būs iespēja saņemt apliecību par sporta speciālistu profesionālās pilveides apguvi 8 stundu apmērā, derīgu sporta speciālistu resertifikācijai.

Konferences mājaslapā www.sportsvar.lv norit dalībnieku reģistrācija, tur arī atrodama sīkāka informācija par lektoriem un konferences programma. Konferences valoda – latviešu.

Pievienot komentāru