Nejaušības nav nejaušas: Dievs zina tavu adresi

Gadījums – tas ir Dieva pseidonīms, kad viņš negrib parakstīties ar savu vārdu.

Visumam ir daudz apbrīnojamu paņēmienu, lai savestu cilvēkus kopā. Piemērota mājokļa, darba vai dzīves biedra meklējumos daudzi mēro lielus attālumus. Un tajā pašā laikā aiz pasaules skatuves kulisēm strādā Tas, kurš rada mums ideālos savienojumus.

Nejauši gadījumi nemēdz būt. Sakritības – tie ir brīnumaini notikumi, kuru radītājs Dievs nevēlās tikt pamanīts. Dieva plānos gadījums nespēlē nekādu lomu. Viss, kas parādās Tavā dzīvē, – ir tavu nodomu rezultāts un ieceru rezultāts.

Kad tu tiecies izpildīt savas sirds vēlmes, zini, ka Visumam zināmi visi tavi nodomi. Tā organizē tavas dzīves notikumus.

Dievam ir tava adrese, un katrs tavs neapšaubāmais nodoms tiek ierakstīts Lielajā plānotājā. Dari pats visu, kas tavos spēkos, bez sasprindzinājuma un steigas, bet detaļas atstāj Debesu Centram.

Kad cilvēks dara visu iespējamo, lai piepildītu savas ieceres, un tad paļaujas uz saprātīgo Augstāko Spēku palīdzību, notiek lielas lietas.

Lūdzies, plāno, noskaņojies un dari visu, ko vari. Un pēc tam, lai viss iet savu gaitu – tava māka atlaist kontroli būs tikpat svarīga kā lūgšanas.

Katrs, kuru tu satiksi savā ceļā, – tas ir iesaistītais personāžs tevis paša uzrakstītajā scenārijā. Tev ir tikai viena rūpe – visu laiku pilnveidot scenāriju, lai filma sanāktu pēc iespējas labāka. Atbildība par tavas filmas režisūru gulst uz taviem pleciem.

Lai jums pēc iespējas vairāk brīnumu! Uzticieties Dievam!

avots: lifedeeper.ru

Pievienot komentāru