Neredzamās vīles tehnika trikotāžas izstrādājumiem

Dažiem cilvēkiem tik ļoti nepatīk vīles, ka viņi ir gatavi adīt tikai veselus gabalus. Šādos gadījumos fasonu izvēle ir ļoti ierobežota. Labāk vienreiz tikt skaidrībā ar vīlēm un turpmāk varēt uzņemties jebkādus projektus, nekā baidīties un adīt tikai džemperus ar reglāna piedurknēm.

Šāds savienojuma veids izstrādājumam ne tikai labi izskatās, bet arī nomierina nervus un ir lielisks liela adījuma projekta nobeigums.  Šāda tipa savienojums ir matraču šuves un pītā dūriena kombinācija. Vīle izskatās ļoti akurāti un ir praktiski neredzama. Šādā veidā var savienot pat lielākās adījuma daļas.

Jums būs nepieciešama gobelēna adata un tā pati dzija, no kuras veidots adījums. Var uzreiz pēc adījuma nobeigšanas un noraukšanas atstāt vajadzīgā garuma dzijas gabalu. Salieciet divu adījumu labās puses kopā. Ar gobelēna adatas palīdzību savienojiet kopā viena izstrādājuma pirmo un otra izstrādājuma pēdējo valdziņu kā parādīts video materiālā. Rezultātā jūsu vīle izskatīsies kā parasta valdziņu rinda.

Tagad jebkurš džemperis izskatīsies akurātāk, pat par tiem, kas šūti ar adāmmašīnām.  Un pat no kreisās puses vīles izskatīsies ne sliktāk kā no labās.

AVOTS

Pievienot komentāru