No kādiem nelaimes gadījumiem jāuzmanās dažādām Zodiaka zīmēm?

Neviens cilvēks nav pasargāts no nepatikšanām, neveiksmēm, nelaimes gadījumiem.

Astrologi ir veikuši Zodiaka zvaigznāja pārstāvju analīzi, un ir noskaidrojuši, kurš ir vairāk pakļauts neveiksmēm, un no kā vajadzētu uzmanīties katras Zodiaka zīmes pārstāvjiem.

Auns

Spītīgais Auns ir spējīgs uz impulsīvu rīcību. Parasta šīs Zodiaka zīmes prakse ir iesākumā iekulties kaut kur, un pēc tam padomāt.

Galvenais risks šīs Zīmes pārstāvjiem – savainojumi ar nazi.

LASI VĒL: Trīs Zodiaka zīmes, kuras 2020. gada februārī sastapsies ar nodevību

Vērsis

Vērša problēma ir tāda, ka viņš parasti uzņemas vairāk, nekā spēj panest. Tas attiecas ne tikai uz dotajiem solījumiem, bet arī fiziskā jomā – smagumu celšana, smaga darba darīšana.

Vērsim vajadzētu izvairīties no ķermeņa traumas gūšanas no smagumiem. Kā arī pastāv problēma, kas saistīta ar vienu no galvenajām Vērša vājībām – ēdienu.

Šīs zīmes pārstāvjiem vajag uzmanīgi izmēģināt jaunus ēdienus – pastāv risks iegūt kuņģa saindēšanos.

Dvīņi

Aktīvie Dvīņi nevar pastāvīgi atrasties vienā un tajā pašā vietā. Viņiem ir jāpaspēj būt visur, un vēlams vairākās vietās vienlaikus. Pārvietojoties viņi bieži novēršas, prātojot nākamo soli, un nepadomājot par iepriekšējā soļa drošību.

Tāda bezrūpība reizēm rada neplānotas avārijas, lūzumus un sasitumus. Turklāt astrologi lūdz Dvīņus uzmanīgāk attiekties pret elpošanas orgānu slimībām.

LASI VĒL: Lūk vienīgais horoskops, kam patiešām ir nozīme. Piekrītiet? Godīgā astroloģija

Vēzis

Sava melanholiskā rakstura un pastāvīgās noslēgtības dēļ šīs zīmes pārstāvji kā neviens cits ir pakļauti pašnāvības stāvoklim, kā arī ilgstošām depresijām. Var atrasties nomāktā stāvoklī.

Astrologi iesaka izlīst no sava gliemežvāka, jo noslēgtība un vientulība var piesaistīt pastiprinātu agresīvu personu uzmanību, kurām novērotas maniakālas tieksmes.

Lauva

Lauvai patīk viss, kas ir saistīts ar risku un briesmām. Jo vajag taču periodiski izkāpt no savas komforta zonas.

Kas, vispār šīs Zīmes pārstāvjiem sagādā baudu. Viņi dievina ekstrēmos sporta veidus, lielu ātrumu – kas nereti noved pie avārijām.

Jaunava

Jaunavai ir spēcīgi attīstīta pašsaglabāšanās sajūta. Tāpēc viņas ar ļoti lielu uzmanību attiecas pret savu veselību.

Vismazākā šķaudīšana var likt šai zīmei sākt nodarboties ar pašārstēšanu, kas var radīt nevēlamas sekas turpmākajai Jaunavas veselībai.

Tāpat ir vēlams sekot līdzi savam gremošanas traktam, neizmēģināt ēdienu, kas izraisa šaubas. Iespējama saindēšanās.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru