Noder pat iesnu gadījumā: 15 iemesli, kāpēc mājās vienmēr ir jābūt saimniecības ziepēm

It is made from soap, crystalline sodium and water

13) Tūska mazināsies, ja to sasmērēsiet ar ziepju šķīdumu. Galvenais ir to darīt pēc iespējas biežāk.

14) Pret matu izkrišanu jums palīdzēs saimniecības ziepes un lietus ūdens. Mazgājiet matus tikai ar tumšajām saimniecības ziepēm. Mazgājiet ar tām matus 2 reizes nedēļā.

15) Jūs apdedzinājāties? Uzreiz saziepējiet skarto vietu ar saimniecības ziepēm un ļaujiet tām nožūt. Tas palīdzēs izvairīties no pūslīšiem un apsārtumiem.

16) Ziepju šķīdums ar sodu ideāli noder trauku mazgāšanā. Tas nav tik bīstams, kā daudzi mūsdienu mazgāšanas līdzekļi, kas slikti nomazgājas, un atstāj uz trauku virsmas kaitīgās vielas.

17) Vājā ūdens un saimniecības ziepju šķīdumā ieteicams mazgāt dārzeņus un augļus, kas iegādāti lielveikalos. Lai nekļūtu par salmonelozes upuri, pirktās olas arī nomazgājiet ar saimniecības ziepēm.

18) Lai uz biksēm būtu perfektas buktes, sasmērējiet audumu no iekšpuses pa buktes līniju ar sausām ziepēm, apgrieziet otrādi un izgludiniet.

19) Ja pirms strādāšanas ar zemi uz rokām uzsmērē putas no ziepēm, ļauj tām nožūt, bet pašas ziepes nedaudz paskrāpēt, lai ziepju atliekas paliktu zem nagiem, tad nekādi netīrumi ādā nespēs iesūkties.

20) Ar saimniecības ziepēm veiksmīgi ārstē pat ginekoloģiskas saslimšanas (izmantojot tikai apmazgāšanās nolūkos).

21) No saimniecības svecēm izgrieztām 3-4 cm šaurām “svecītēm” ir caureju veicinošs efekts.

Kā vēl jūs izmantojat saimniecības ziepes?

avots: lifter.world

Pievienot komentāru