Nolaupītā 20 gadus vecā meitene netika izvarota un nogalināta, pateicoties padomam, kādu viņai reiz sniedza māte

“Mana mamma vienmēr man teica: “Nepieļauj, ka tu paliec vienatnē ar noziedznieku, tāpēc, ka šādā situācijā tu nespēsi sev palīdzēt. Tu nevarēsi izdarīt tā, lai garāmgājēji tevi ieraudzītu vai sadzirdētu, un tas nozīmē, ka tev nepalīdzēs izkļūt no lamatām”.

Atrodoties mašīnā ar noziedzniekiem, Džordanai bija divi varianti: vai nu viņu izvaro un, iespējams, nogalinās, vai nu viņa izlec no braucošas mašīnas.

Izvēle bija acīmredzama

Atceroties mātes padomu, Džordana pieņēma galējo lēmumu: viņa atvēra durvis un izlēca no mašīnas.

Pavisam drīz Džordanai, kuras stāvoklis pēc kritiena bija apmierinošs, palīdzēja garāmbraucošas automašīnas vadītājs. Pēc viņas vārdiem, vienīgais, ko viņa šodien nožēlo, ir tas, ka nevarēja ieraudzīt noziedznieku reakciju, kad viņa izlēca no mašīnas.

“Viņi atradās braucošā automašīnā, kurai nebija šoferis, bet 20 gadus vecā meitene vienkārši pārspēja viņus gudrībā”, – stāsta viņa. “Gribētos ieraudzīt viņu sejas tajā brīdī, kad viņi jau sāka uzskatīt meiteni par savu upuri, par kādu es tā arī nekļuvu”.

Divi no vīriešiem vēlāk tiki arestēti.

Cik labi, ka Džordanas māte reiz padalījās ar meitu ar tik vērtīgu padomu! Lūdzu, padalieties ar šo rakstu ar visiem, kurus pazīstat, lai palīdzētu sievietēm atcerēties šo dzīvībai svarīgo padomu!

Notikušā sīkumus jūs varat uzzināt zemā ievietotajā video.

avots

Pievienot komentāru