Noņemam maskas! Patiesā Zodiaka zīmju sieviešu seja

Katrs cilvēks valkā kādu masku. Kādam tā ir ierastāk un mierīgāk, bet kādu to darīt piespiedusi dzīve. Izrādās, ka dažādām Zodiaka zīmēm raksturīgi dažādi tēli. Uzzināsim, ko sievietes slēpj zem savām maskām!

Sieviete-Auns

Kad parādās Auns,visi saprot – viņu priekšā ir spēcīga un neatkarīga sieviete, brīžiem ļauna un agresīva. Bet patiesībā zem maskas slēpjas pamests bērns, par kuru visi aizmirsa. Tādā veidā Auns slēpj savus slēptos pārdzīvojumus un problēmas.

Sieviete-Vērsis

Pēc skata sieviete-Vērsis ir mīļa, mierīga un līdzsvarota jaunkundze. Tomēr tā ir vien maska. Patiesībā viņā valda īstas kaislības, no kurām viņa pati baidās un kuras rūpīgi slēpj. Vērsis nekad neļauj emocijām ņemt virsroku. Viņai vieglāk ir pagaidīt, līdz vētra norims pati no sevis. Tādi uzliesmojumi biedē viņu pašu.

Sieviete-Dvīnis

Dvīņiem pieķēries jautras, vieglas un bezrūpības jaunkundzes tēls. Kā jūs saprotat, tā ir tikai redzamā daļa. Dvīņi patiesībā ir diezgan nervozi un satraukti. Viņiem ir kaudze ar problēmām, ar kurām viņi nedalās ne ar vienu.

Lasi vēl: Trīs Zodiaka zīmes, kuras vienmēr nojauš par sliktu atgadījumu tuvošanos

Sieviete-Vēzis

Kā zināms, sieviete-Vēzis ir mūžīgā māte. Viņa par visiem rūpējas, visus mīl, par visiem no sirds satrucas. Nu, māte Terēze, nekas cits. Patiesībā Vēzis to dara aiz auksta aprēķina. Viņa ir pietiekoši viltīga, un nekad nedara neko tādu, kas viņai nenestu kādu labumu. Ar viņu ir jābūt ļoti uzmanīgam.

Sieviete-Lauva

Lauvenes tēls – lepna, neatkarīga, valdonīga būtne. Viņa vienmēr staigā ar augsti paceltu galvu, un visiem velta augstprātīgus skatienus. Kā jau jūs sapratāt, tā ir tikai maska. Sirds dziļumos Lauvenes ir maiga un trausla būtne. Viņu vajag glaudīt, kā kaķēnu, apbērt viņu ar komplimentiem, un tad jums būs laime.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru