Noplūc augli un uzzini, vai tavas vēlmes piepildīsies! Pateicos un es pieņemu, lai tā arī notiek!

Iedomājieties, ka pastaigājaties pa mežu, ārā pavasaris un pēkšņi attopaties ļoti skaistā, maģiskā pļavā. Pļavas vidū, saulē apmirdzēts atrodas burvju koks uz kura aug dažādi augļi. Šis ir vēlmju koks.

Vienkārši iedomājieties vēlēšanos un izvēlieties savu augli! Šis auglis atnesīs jums veiksmi un pateiks, vai jūsu vēlmes piepildīsies!

LASI VĒL: Kur novietot Naudas koku, lai tas mājās pievilinātu bagātību?

Ābols. Ja jūs izvēlējāties smaržīgu, sarkanīgo ābolu, tad jums jāzina, ka visums šobrīd pret jums ir labvēlīgs! Nepalaidiet garām savu iespēju! Vēlmes piepildīsies, galvenais ir patiesi tām ticēt.

Banāns. Ja jūs izvēlējāties banānu ķekaru, tad drīz jūs gaida labas ziņas. Varbūt vairāk nekā viena labā ziņa. Jūsu dzīves grūtais periods beidzot ir beidzies, un ir sācies veiksmes periods. Vēlmes piepildīsies, pateicoties jūsu jau iegūtajai pieredzei.

Ananāss. Ja jūs noplūcāt ananāsu, gardo augli ar cieto mizu, tad atcerieties, ka viss, kas notiek, notiek uz labu. Pat ja jums šķiet, ka viss ir zaudēts, tas tā nav. Jūsu vēlmes piepildīsies, bet vispirms jums būs jāpacenšas.

Plūme. Ja esat izvēlējies plūmi, tad atcerieties, ka tagad ir īstais laiks. Ja jūs gaidāt kādu zīmi no visuma, tad tas, ka jūs izvēlējāties plūmi, tā arī ir zīme. Viss būs kārtībā, nebaidieties ne no kā.

LASI VĒL: Mega efektīvs 10 minūšu treniņš plakanam vēderam

Apelsīns. Ja esat izvēlējies apelsīnu, es jums pateikšu tā, ka jūsu vēlmes nepiepildīsies pilnībā, bet nesteidzieties satraukties. Visums jums gatavo kaut ko labu. Uzticieties visumam, un viss būs labāk, nekā jūs varat iedomāties!

COMMENTS

Pievienot komentāru