Noskaidro, kādā ziņā tava zodiaka zīme ir labāka par citām

Auns

Auns ir cilvēks – rīcība. Neviens nevar sacensties ar Aunu viņa spējā pieņemt lēmumu. Viņš lieliski saprot, ka tikai reāla darbība dod rezultātu, tāpēc netērē savu dārgo laiku veltām pārdomām un spriedelēšanai. Tieši pateicoties šai īpašībai, Aunu bieži raksturo kā pionieri, jo Auns ne tikai sāk zodiaku, bet tiek uzskatīta par pašu uzņēmīgāko zodiaka zīmi.

Vērsis

Vērsis ir ideāli realizētājs. Viņam var uzticēt jebkādas sarežģītības uzdevumus. Spēja uzņemties atbildību un visu kontrolēt, palīdz Vērsim attaisnot uz viņu uzliktās cerības. Un vēl šī zemes zīmes vislabāk izturas ar finansēm. Tipisks Vērsis ievedīs kārtību par tur, kur tās nekad nav bijis, un spēs atrast veidus kā ieekonomēt ikvienā situācijā. Vērsim piemīt īpašs talants plānot izdevumus un ienākumus.

Dvīņi

Dvīņi ir cilvēki, kur māk pārvaldīt informācijas plūsmas. Tikai viņi var iegūt maksimālu labumu no datiem un liecībām, kas nonāk viņu rokās. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji apzināti filtrē informāciju, nodalot to, kas sekmē viņu pilnveidošanos, bet apzināti distancējoties no tās, kas nes negatīvu vēstījumu. Pateicoties šai spējai, Dvīņi savu enerģiju patērē ļoti apzināti un rūpīgi.

Vēzis

Vēži ir labākie ģimenes cilvēki. Tikai viņiem ir pietiekama pacietība un vēlme izveidot savu cietoksni, kas aizsargās viņus no ārējās agresijas. Lielākā daļa cilvēku, kas dzimuši šajā zīmē, ir orientēti uz ģimenes vērtībām, godu, tradīcijām un gūst patiesu prieku no sava laulātā statusa. Tas ir tas reti sastopamais gadījums, kad persona pašrealizējas laulībā un audzinot bērnus.

Lauva

Lauva ir pati harizmātiskākā un enerģiskākā zodiaka zīme. Šajā zīmē dzimušie vienkārši nevar sēdēt uz vietas un būt bezdarbībā. Viņi ir pilni entuziasma, kā arī Lauva tiecas uz daudzpusīgu attīstību un sava potenciāla atklāšanu. Tipiski Lauvas lieliski tiek galā ar lomām, kurās ir nepieciešamas līdera dotības, artistiskums, spēja pārliecinoši uzvesties publikas priekšā.

Jaunava

Jaunavas labāk par citiem tiek galā ar monotonu darbu, pateicoties savai disciplinētajai dabai. Tikai Jaunavas var atrast kļūdu daudzos aprēķinos, sistematizēt lielu informācijas daudzumu un radīt to, kas ir nepieciešams. Jaunavas lieliski tiek galā ar vairāku uzdevumu veikšanu vienlaicīgi, patur prātā daudzus svarīgus datus un viņām piemīt ļoti augsta stresa noturība.

Svari

Svari ir īsti diplomāti. Nevienam citam neizdosies tik ātri nokārtot partneru attiecības, kā šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem. Viņi vienmēr ir labvēlīgi, taktiski, uzvedas dabīgi un nepiespiesti. Šāds īpašību kopums palīdz Svariem viegli iegūt to, kas citiem izdodas ar grūtībām. Tieši tas palīdz Svariem sasniegt savus mērķus ar minimālu piepūli.

Skorpions

Skorpioni ir tie laimīgie, kuriem piemīt ļoti laba intuīcija.  Kopumā šiem ūdens stihijas pārstāvjiem sākotnēji ir augsta nosliece uz visu mistisko un neizpētīto. Ja viņi strādā pie sestās maņas attīstības, Skorpioni pat var izrādīties labas ekstrasensa vai gaišreģa prasmes. Ikdienas dzīvē iekšējā balss bieži palīdz viņiem izvairīties no briesmām un iesaka pareizo virzienu.

Strēlnieks

Strēlnieks ir dzimis motivators. Viņš saprot, kad un kā iedvesmot, zina, kā rosināt veikt noteiktas darbības, dalās ar savu entuziasmu un optimistisko attieksmei. Šīs īpašības padara Strēlnieks par iespējami lieliskiem treneriem un garīgajiem skolotājiem. Strēlnieks ne tikai nodod savu pieredzi, bet arī spēj redzēt citu cilvēku potenciālu un atrast pareizo pieeju.

Mežāzis

Mežāzis ir pati strādīgākā  zīme. Viņš apzinīgi vēršas pie savu pienākumu pildīšanas, demonstrē disciplīnu un izturību, nebaidās no visgrūtākā darba. Profesionāla izaugsme viņam ir ļoti svarīga, bieži vien tā kļūst par viņa galveno dzīves mērķi. Nav iespējams neievērot milzīgo pacietības rezervi, kas piemīt Mežāzim.  Tikai pateicoties šai spējai, viņi veiksmīgi pārvar visus šķēršļus ceļā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs – pašu neticamāko ideju ģenerators. Runājot par radošumu, maz zīmju var konkurēt ar viņu. Ūdensvīrs ir tipisks gaisa stihijas pārstāvis, kam piemīt kustīgs domāšanas veids un spēja vienmēr censties risināt problēmas nestandarta veidā. Un viņam nav īpaši jāmeklē iedvesma vai jāmācās rīkoties oriģināli, jo Ūdensvīrs jau sākotnēji aplūko problēmas no cita skatupunkta.

Zivis

Zivis ir dzimuši empāti. Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti jutīgi pret citu cilvēku emocijām, bez vārdiem, viņi uzmin citu noskaņojumu un motīvus. Cilvēki vienmēr viņām pieķeras, jo neviens nevar tik uzmanīgi un ieinteresēti klausīties sarunu biedru. Attīstīta empātija palīdz šīs zīmes pārstāvjiem viegli atšķirt melus no patiesības, dzēst konfliktus un saglabāt elastību pat visjutīgākajās situācijās.

avots: strana-sovetov.com

Pievienot komentāru