Noskaties! Intars Rešetins piedāvā humoristisku īsfilmu par dzīvi komandantstundas laikā

Filma Svingeri. Producents Andrejs íéis

Režisors un aktieris Intars Rešetins, gatavojoties savas pirmās pilnmetrāžas spēlfilmas uzņemšanai, publicējis īsfilmu “Naktsmaiņa jeb Darbs paliek darbs” – par dzīvi pandēmijas dēļ ieviestās komandantstundas laikā.

Kā raksta filmas autoru pārstāve Alise Podniece, brīdī, kad diennaktī par nelikumīgu pārvietošanos aizturētie tautieši jau mērāmi simtos, režisors Intars Rešetns aicina noskatīties humoristisku īsfilmu, kas vēsta par to, kā dažādi personāži mēģina shēmot ierastās shēmas arī strikta “lokdauna” ietvaros.

“Gatavojoties savai pirmajai spēlfilmai, kuru rakstām kopā ar Zani Zustu un Egīlu Šņori, nolēmām Latvijas iedzīvotājiem dāvināt mazu nogriezni no topošās traģikomēdijas,” stāsta filmas režisors Intars Rešetins.

“Lai paskatītos uz kādu situāciju no malas, mēs, mākslinieki, nereti izmantojam sev pieejamos līdzekļus, darot to, ko darām vislabāk – radot. Pieļauju, ka gaumīgs humors par to ārprātu, kurā šobrīd atrodamies, ir tas, kas šodien mūs mazliet var iepriecināt un neļaus ieslīgt vēl lielākā bezcerības okeānā! Turamies!” saka filmas autors.

Šķir nākošo lapu un noskaties īsfilmu

Pievienot komentāru