Oriģināli veidi, kā uztaisīt skaistas grila vai ugunskura vietas

Viena no lielākajām privātmājas labajām īpašībām – iespēja pagalmā ierīkot ugunskura vai grila vietu. Pie tā var uzrīkot draudzīgu pasēdēšanu vai jaukus ģimenes, draugu pasākumus saulainajās un siltajās vasaras dienās.

Jūs varat pat maizīti uzcept uz oglēm. Ugunskura vietai jābūt norobežotai, lai ogles gabali vai uguns nepārmestos uz zāli vai kaut ko citu, kas atrodas nolikts blakus. Mēs jums piedāvājam pāris lieliskas idejas, kā uzrīkot skaistas atpūtas vietas ar ugunskuru, kuras būs drošas, ērtas un ļoti praktiskas.

Idejas jūsu privātmājas dārzam

Izveidojiet apkārt ugunskura vietai akmens sienu

Lai gan šī konstrukcija sākumā var šķist sarežģīta, tā patiesībā ir salīdzinoši viegla. Jums būs nepieciešami dekoratīvie akmeņi un cements mūrēšanai. Augšējo daļu varat pārklāt ar dēļiem vai uzaicināt viesus uz ērtiem dekoratīvajiem spilveniem.

Ugunskura vieta no vecas veļas mašīnas detaļām

Pilnībā salauzta veļas mašīna var jums vēl pēdējo reizi noderēt. Precīzāk – tieši viena konkrēta sastāvdaļa. Izņemiet veļas mašīnas ielādes bloku un pievienojiet tam klāt metāliskas kājas. Ar laiku ielādes bloks apdegs un kļūs melns – šādai grila vietai nav pat nepieciešami atsevišķi dekorācijas elementi.

Nemirstīgā klasika

Reizēm nemaz nevajag atklāt jaunu Ameriku. Izveidojiet ugunskura vietu no bruģa, kura apakšu izklājiet ar smiltīm.

Skaists risinājums

Šis projekts ir daudz dārgāks un prasīs vairāk laika, taču rezultāts būs tiešām tā vērts. No sākuma nepieciešams izveidot pamatus topošajam projektam. To būs jāveido uz šķembu pamata. Ar to būs jāpilda arī brīvā vieta šajā veidojumā. Sekojiet līdzi attēlā norādītajām instrukcijām – tur viss skaidri un gaiši attēlots.

 Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

COMMENTS

Pievienot komentāru