Pamatojoties uz fen-šuji, 5 kļūdas, kas zog jūsu laimi

Māja ir svarīga ikvienam no mums. Lielākajai daļai viņa kļūst par īstu cietoksni, kur mēs jūtamies aizsargāti un atjaunojam spēkus pēc smagas dienas.

Lai dzīvoklis jums sagādātu prieku un dāvinātu harmoniju, ir svarīgi to pareizi sakārtot un padarīt maksimāli komfortablu. To var panākt, ja ievēro fen-šuji mācītu. Kādas kļūdas un lietas traucē iekļūt jūsu mājā pozitīvai enerģijai?

5 galvenie aizliegumi, saskaņā ar fen-šuji.

Salauzti priekšmeti

Visi salauztie un no ierindas iznākušie priekšmeti ir jāsalabo vai jāizmet. Austrumu gudrie ir pārliecināti, ka tie ir strīda un konflikta vēstneši. Īpašu uzmanību pievērsiet krāniem kuri tek.

Dažādu līmeņu grīdas

Fen-šuj mācība apgalvo, ka viņi traucē cirkulēt pozitīvai enerģētikai, kas visu laiku sastopas ar šķēršļiem savā ceļā. Tāpat kā grīdas dažādā līmenī, tā arī cilvēku likteņi, kas dzīvo dzīvokļos ar šādu dizaina risinājumu, ir ļoti nestabili: laimes periodi viņu dzīvē mainās ar nelaimi.

Spogulis pretī ieejas durvīm

Vēl viens šķērslis, lai labā enerģija iekļūtu jūsu mājā. No spoguļiem guļamistabā arī labāk atteikties, pretējā gadījumā ir liela iespēja ka viens no partneriem kļūs neuzticīgs un tas izjauks jūsu attiecības.

Nekārtība vannas istabā

Tualetē un vannas istabā ir jābūt nevainojamai tīrībai. Nekārtība šajās telpās negatīvi ietekmē visas mājas auru un enerģētiku. Pacentieties neaizkaut vannas istabu un neturēt durvis vaļā, kā arī neaizmirst nolaist tualetes poda vāku.

Asie stūri

Tie veicina negatīvas enerģētikas vairošanos jūsu mājoklī. Ja jūsu mēbeles ar asiem stūriem, tiem vajadzētu būt novirzītiem uz tukšām telpām, bet ne kādā gadījumā uz dzīvojamām. Starp citu, negatīvi ietekmēt auru dzīvoklī var arī uzvilktie griesti un uzkarināmie plaukti.

Varbūt dažas fen-šuji mācības ir tuvāki Austrumu valstu iedzīvotājiem. Tomēr tīrība un kārtība mājā jebkurā gadījumā veicinās harmoniju, augstu produktivitāti un labu saimnieku noskaņojumu!

Šajā rakstā sniegtā informācijai ir tikai ieskata raksturs. Mēs negarantējam jebkādus rezultātus un neaicinām pilnībā paļauties uz iepriekš izklāstīto informāciju.

avots: lamp.im

Pievienot komentāru