Paņēmiens, kā izdzīt no mājām visu negatīvo enerģiju

Jums būs nepieciešamas vien 2 sastāvdaļas

Mēs visi vēlamies, lai mūsu mājas būtu atpūtas, atslābināšanās un miera vieta. Lai mēs tajās justos drošībā. Lai tās patiešām būtu mūsu “cietoksnis”.

Bet ir pilnīgi acīmredzams, ka daudz biežāk nekā gribētos, tas nebūt tā nenotiek. Tāpēc, ka mājas uzkrāj ne tikai fiziskos netīrumus, bet arī enerģētiskos. Tāpēc, ja jūs savās mājās nejūtaties īpaši ērti, pamēģiniet atbrīvot to no negatīvās enerģijas.

Par laimi, Ajūrvēda, piedāvā vienu ļoti vienkāršu, bet iedarbīgu metodi.

Un jums būs nepieciešamas vien 2 lietas: citroni un krustnagliņas (garšviela).

Neaizmirstiet, ka šo procedūru labāk veikt regulāri: katram no mums ir sava aura, un tā var “uzlādēt” jūsu mājas ar negatīvu enerģiju, ja ienācis tajā ar naida vai aizvainojuma sajūtu, kas vērsta pret jums.

Rezultātā jūs it kā “atpūšaties” mājās, bet jūtaties nomākti, trauksmaini un apjukuši – bez jebkāda redzama iemesla.

Un tā, lūk, kas jums ir jādara:

  1. Vispirms atveram dzīvoklī visas durvis un logus. Ļaujam telpai izvēdināties.
  2. Pēc tam izejam cauri katrai istabai ar aizdedzinātu vīraka nūjiņu. Ļaujam tam līdz beigām izdegt tajā istabā, kurā jūs pavadāt visvairāk laika.
  3. Tagad mēs ņemam citronus. To daudzumam ir jābūt tieši uz pusi mazākam par istabu skaitu mājā. Teiksim, ja jums ir 4 istabas (kopā ar virtuvi), tad jābūt diviem citroniem. Bet, ja ir trīs istabas – tad pusotram.
  4. Katrā istabā novietojiet pa pusītei citrona. Bet katrā citrona pusītē ielieciet pāris krustnagliņas. Un gaidiet.
  5. Pēc septiņām dienām paskatieties uz saviem citroniem. Ja tie ir vienkārši izkaltuši, tas nozīmē, ka jūsu mājas ir tīras. Vienkārši tos izmetiet un izbaudiet mieru.

Bet var būt arī tā, ka tas tā nav:

  • Ja citrons ir kļuvis brūns, tas nozīmē, ka jūsu mājās bija liels daudzums negatīvās enerģijas. Un tas nozīmē, ka procedūru var atkārtot vēl vienu reizi;
  • Ja citrons ir kļuvis zaļš vai arī sācis pūt, tas nozīmē, ka jūs slikti darāt savu darbu; iespējams, ka jums kaut kas ir jāmaina savā karjerā.
  • Ja citrons ātri pārklājās ar pelējumu, tas nozīmē, ka jums viss ir labi, bet jūs daudzi apskauž. Atbrīvojieties no skauģiem sev apkārt – un viss uzreiz nokārtosies.
  • Bet, ja citrons ir kļuvis melns, tas nozīmē, ka kāds mērķtiecīgi strādā pie tā, lai jums kaitētu: veido lāstu, piemēram, izplata baumas un apmelojumu vai arī ziņo par jums katrā viņam/viņai izdevīgā situācijā.

Atcerieties, ka viss šis negatīvais ar citroniem ir iespējams tikai tad, ja cilvēki, kuri nevēl jums labu, atrodas jūsu mājās. Vai arī ir bijuši.

Mēs ceram, ka jums izdosies atbrīvot savas mājas no negatīvās enerģijas, un izbaudīt mieru, prieku un mierinājumu!

avots: bigl1fe.ru

Pievienot komentāru