Pārģērbjoties par medmāsu, sieviete nolaupa jaundzimušo un slēpj viņu 19 gadus. Kā beidzās šī seriālam līdzīgā epopeja?

Amerikāniete vārdā Glorija Viljamsa 1998.gada jūlijā kādā slimnīcā ASV Floridas štatā nolaupīja no dzemdību nama jaundzimušu meitenīti Kamiju Moubliju. Mazulītei tajā brīdī bija tikai astoņas dienas.

Meitene visu mūžu auga kopā ar nolaupītāju, uzskatot viņu par savu mammu. Kā apgalvoja pati Kamija, viņai esot bijusi brīnišķīga un laimīga bērnība.

Izrādījās, ka Glorija nedēļu pirms nolaupīšanas bija piedzīvojusi spontāno abortu. Droši vien šīs bēdas pamudināja topošo noziedznieci doties uz citu ASV štatu, pārģērbties par medmāsu un nolaupīt jaundzimušo tieši no mātes mīlošajām rokām. Tad sieviete atgriezās savā dzīvesvietā Dienvidkarolīnas štatā un turpināja dzīvot tā, it kā nekas nebūtu noticis.

LASI VĒL: Slimnīca meklē brīvprātīgos, lai viņi apskautu priekšlaicīgi dzimušos bērnus. Kaut visur tā būtu!

 

18 gadus viņa audzināja meiteni, kuru nosauca par Aleksi Kelliju Manigo.

Noziegumu atklāt palīdzēja anonīma ziņa, ko saņēma pazudušu bērnu meklēšanas dienests. Anonīmā persona nosūtīja Glorijas fotorobotu, kas bija izveidots pirms daudziem gadiem, un viņas pašreizējo fotogrāfiju. Policija nolēma šo ziņu neignorēt un pārbaudīja sievieti.

Policijas darbinieki veica DNS testu un atklāja, ka Glorija nav pusaudzes bioloģiskā māte. Turpmākā izmeklēšana izgaismoja visu pārējo patiesību par notikušo.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru