Pārvērtības: vīrietis cieta no aptaukošanās, bet kļuva par īstu mačo!

Ja eksistētu burvju nūjiņa, tad būtu daudz vieglāk tikt galā ar savām vēlmēm, piemēram, novājēšanu. Bet realitāte tāda, ka jebkuri sasniegumi saistīti ne tikai ar patiesām vēlmēm, bet arī lielu piepūli.

Gribat novājēt? Tad ir pienācis laiks atteikties no kaitīgiem ieradumiem, pāriet uz pareizu uzturu un nodarboties ar sportu. Maikls, piemēram, nometa 58,5 kilogramus kopš 2015.gada.

Kādreiz viņš nēsāja 5XL izmēru, bet tagad vienkārši XL. Iespaidīgi? Tad parādīsim motivējošas fotogrāfijas.

Savu novājēšanu viņš sāka ar kuņģa samazināšanas operāciju, bet tas nebūt nenozīmē, ka nekāda personīga piepūle viņam nebija jāpieliek!

Gluži pretēji, Maikls nolēma nevis vienkārši novājēt, bet arī kļūt par skaistuli – mačo, kurš daudz laika pavada trenažieru zālē, slīpējot savu ķermeni līdz pilnībai.

Skatieties paši, viņam pat ir motivējošais sporta krekliņš, kurš neļauj iziet no sporta zāles, kamēr krekliņš nebūs pilnīgi slapjš. Uz tās rakstīts: „Tagad tu vari iet mājās”.

Pats par sevi saprotams, sekot savam uzturam – jebkuras svara nomešanas neatņemama sastāvdaļa, jo tieši pareizs uzturs – savas vielmaiņas normalizēšanas fundaments.

Bet vai tad tikai ķermenim jābūt ideālam? Maikls nopietni pievērsās arī ar savu ārieni, bet tieši – imidžu. Salīdzināšanai foto 30 gados un 41.

Sevi jāmīl, par sevi jārūpējas – patiesība, kuru savlaicīgi aptvēra šis skaistulis-vīrietis. Ja jūs uztrauc liekais svars, tad kāpēc gan nesākt no bāzes noteikumiem? Tā ir tā pati atteikšanās no kaitīgajiem ieradumiem un pāreja uz lietderīgajiem. Mēs ticam jums! Rūpējieties par savu veselību, lai dzīvotu ilgu un laimīgu dzīvi ar skaistu un iznesīgu ķermeni.

avots: fabiosa.ru

Pievienot komentāru