Pasakiet, kur Jums ārkārtīgi kut, un mēs pastāstīsim par to, kāda ir Jūsu personība

Šīs jomas speciālisti ir izstrādājuši daudzus un dažādus psiholoģiskos testus. Mēs jums piedāvājam vienu no šādiem testiem. Jūsu uzdevums ir izvēlēties, kurā ķermeņa daļā jūs visvairāk sajūtat kutēšanu. Pēc tam izlasiet atbildi.

1.Kakls

Ir cilvēki, kuriem ir ļoti plāna un jūtīga āda kakla un pakauša zonā. Tāpēc jebkura berze var izraisīt kutēšanu. Tas var likties smieklīgi, bet tas nozīmē, ka jums ir ļoti lielas spējas klausīties citos. Jūsu draugi blakus jums jūtas ērti, bet, ja ir vajadzīgs kāds, kurš uzklausīs un sniegs padomu, tad viņi nāk pie jums. Māka klausīties, sadzirdēt un analizēt – tā patiešām ir reti sastopamas spējas.

2. Paduses

Viena no izplatītākajām vietām, kur mēdz kutēt – ir paduses. Padušu kutināšana izraisa smieklus, jo to dara persona, ar kuru jums ir emocionāla saikne. Notiek neverbāla komunikācija. Ja starp diviem cilvēkiem šīs saiknes nav, tad kutināšana var tikt uztverta kā fizisks uzbrukums, un tā vairs neizraisīs smieklus, bet gan agresiju. Ja jums viskutelīgākā vieta ir paduses, tad jums ir potenciāls atbalstīt citus. Jūs zināt, kas ārkārtas situācijās ir jādara. Jūs spējat atgūt ticību un noskaņot uz pozitīvām vibrācijām sevi un savus draugus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru