Pasakiet, kur Jums ārkārtīgi kut, un mēs pastāstīsim par to, kāda ir Jūsu personība

3. Gurni

Ja visjūtīgākā kutēšanas vieta jums ir gurni, tad jūs esat ārkārtīgi atsaucīgs cilvēks. Jūs spējat iejusties otra cilvēka ādā, un paskatīties uz pasauli no viņu skatupunkta. Tā ir ļoti svarīga īpašība, jo īpaši mūsdienās. Jūs spējat pareizi saprast un skaidri novērtēt viedokli, pat, ja tas kardināli atšķiras no jūsu viedokļa.

4. Kājas

Lielākajā daļā gadījumu pēdu kutināšana ir nepatīkamas sajūtas, ko izraisa nekontrolējama muskuļu saraušanās. Pēdu kutināšana bija viena no spīdzināšanas metodēm viduslaikos. Ja jums šīs ķermeņa daļas kut, tad jūs esat cilvēks ar milzīgu humora izjūtu. Jums patīk jokot un smieties jebkurā situācijā – tā ir varena spēja un vispār – smiekli neļauj jums novecot.

5. Ceļgali

Dažiem cilvēkiem āda jo īpaši plāna ir šajā ķermeņa daļā, un tāpēc stimuli ir daudz spēcīgāki. Ja šis ir jūsu gadījums, tad ļaujiet pateikt, ka jūs esat strādīgs cilvēks. Kad jūs ķeraties pie lietas, tad jūs neapstāsieties tikmēr, kamēr ar panākumiem nebūsiet to pabeidzis. Jūs spējat koncentrēt uzmanību ilgstošu laika periodu. Jūs esat cilvēks, kurš sevi ciena.

avots

Pievienot komentāru