Pasaulē pirmā ģimene, kas dzemdēja sešīšus. Lūk, kādi viņi izskatās pēc 30 gadiem!

Džanetes meita sūdzas, ka ar savu bērniņu esot galīgi nogurusi un nemitīgi nav izgulējusies. Uz šādu reakciju Džanetei atliek vien pasmaidīt, jo viņai vienlaikus nācās auklēties ar veselām sešām meitenēm. Labi, ka līdzās bija mīlošs vīrs.

Vecākiem uznāca neliela nostalģija par tiem laikiem, tādēļ viņi nolēma paskaitīt, cik pirmajā mazuļu dzīves gadā viņiem aizgāja autiņbiksītes. Izrādās, ka vairāk nekā 11 tūkstoši! Tolaik visa māja bija pārpildīta ar bērnu pūdera un veļas mazgājamo līdzekļu smaku.

Pastaigu laikā katram pārim bija dvīņu rati un vēl viens mazulītis rokās. Pāris ļoti priecājās, kad pie viņiem brauca ciemos, jo tad pastaigu laikā varēja ņemt trešos ratus un doties jaukās pastaigās kopā.

Nepagāja ne gads, kad Džanetes vīrs atgriezās atpakaļ darbā. Viņš tolaik strādāja par mākslinieku dekoratoru. Arī Džanete lauza savu solījumu dzīvot tikai bērniem, jo iestājās strādāt slimnīcas jaundzimušo nodaļā, kur viņa nostrādāja līdz pat pensijas vecumam.

Šajā pašā slimnīcā piedzima arī Džanetes mazmeitiņa.

Mazajam ķiparam tagad ir tik liela ģimene, turklāt katrs no viņiem vēlas mazo paauklēt. Pāris ar nepacietību gaida mazbērnus arī no pārējiem bērniem.

Pārējās meitenes vēl nav gatavas tikt pie bērniņiem – vēl neesot īstais laiks. Varbūt viņas mazliet baidās no tā, ka viņas var piedzīvot savu vecāku likteni?

Mēs esam atraduši dokumentālo filmu par šo lielisko ģimeni. Noteikti noskatieties to, jo tā ir ļoti jauka!

Un te arī vēl viena filma, kas gan ir angļu valodā. Taču, ja saprotat angļu valodu, iesakām noskatīties – nenožēlosiet!

Šie sešīši kļuva pasaules slaveni, turklāt viņu dzīves izvērtās fantastiskas. Saprotams, ka tas ir ārkārtīgi liels pārbaudījums, ja vienlaikus nepieciešams tikt galā ar tik daudz bērniem, taču Voltonu ģimene tika ar to galā, padarot ģimeni vēl spēcīgāku un tuvāku.

Interesanti, cik daudziem vēl ir gadījusies šāda dzīves dāvana?

avots

COMMENTS

Pievienot komentāru