Paskatoties uz sava dēla rokām, māte viņu izmeta kurpju kastē! Bet tagad visa pasaule pamirst, izdzirdot viņa balsi!

Emmanuels Kellijs ( Emmanuel Kelly) piedzima pirms 17 gadiem Irākā. Kad viņi ar brāli nāca pasaulē, viņu māte izlēma, ka dēlus neaudzinās, jo viņi abi piedzima ar kaulu uzbūves traucējumiem un neattīstītām ekstremitātēm.

Sieviete ielika viņai nevajadzīgos zīdainīšus kurpju kastē un nolika vietā, kur daudz cilvēku. Zēnus atrada un viņi nonāca patversmē.

Četrus gadus vēlāk labdarības organizācijas darbiniece Moira Kellija ( Moira Kelly) pavadīja mazos bāreņus  uz ārstēšanos Austrālijā. Brauciena laikā viņa tā pieķērās puikām, ka nolēma kļūt par viņu jauno mammu.  Tagad septiņpadsmitgadīgais Emmanuels dzīvo pilnvērtīgu pusaudža dzīvi, neskatoties uz savām īpatnībām. Pie tam, viņam ir satriecoša balss. Ģimene pierunāja zēnu piedalīties šovā X – Faktors. Tikai paskatieties viņa uzstāšanos.

Visi raudāja un aplaudēja, stāvot. Jo viņu priekšā uz skatuves nebija tikai talantīgs pusaudzis, bet gan īsts pierādījums tam, ka brīnumi notiek, ka cilvēku labestībai nav robežu un ka  dvēsele ir pats brīnišķīgākais, kas ir cilvēkā.

Šķir nākošo lapu un noskaties video

Pievienot komentāru