Pāvels Globa norādījis uz tām zvaigžņu zīmēm, kurām sākot ar februāri uzsmaidīs veiksme

Populārais zvaigžņu speciālists Pāves Globa norādījis, ka 5 zvaigžņu zīmēm, kurām ilgāku periodu sākot ar februāri smaidīs veiksme – paies zem laimīgās zvaigznes.

Viņi var droši rēķināties ar panākumiem ikvienā lietā.

Šo zvaigžņu zīmju pārstāvjiem būs lieliska iespēja atrisināt grūtus uzdevumus bez īpašas piepūles. Ir vērts īpašu uzmanību veltīt savstarpējām attiecībām, jo bez problēmām izdosies izveidot kontaktu vai vienoties ar cilvēkiem, ar kuriem iepriekš vienkārši neizdevās atrast kopīgu valodu.

LASI VĒL: Es pat nedomāju, ka krēmu Nivea mazajās zilajās bundžiņās var izmantot arī tā! Brīnumains līdzeklis!

Šis būs brīnišķīgs laiks, lai satiktos ar cilvēkiem, pārrunātu un parakstītu svarīgus papīrus. 5 zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ar februāra sākumu būs atvērtas visas durvis karjeras izaugsmei, materiālā stāvokļa uzlabošanai un liktenīgām satikšanām.

Nedēļa paies nemanot. Vajadzēs daudz ko pagūt un nepalaist garām pašus svarīgākos mirkļus.

Tāpēc ir nepieciešams arī racionāli saplānot savu laiku, lai visur pagūtu. 5 zvaigžņu zīmēm ceļu izgaismos laimīgā zvaigzne, palīdzot tikt galā ar grūtībām un neļaujot zaudēt labo noskaņojumu.

Laimīgā zvaigzne viņiem sūtīs laimīgus gadījumus un iespējas, kuras būs nepieciešams izmantot.

 

Vērsis

Visu nedēļu sākot ar februāri un janvāra beigām Vērši atradīsies pacilātā noskaņojumā. Jau pirmdien šīs zīmes pārstāvji saņems ziņu, no kuras viņi būs sajūsmā.

Pozitīvais noskaņojums ilgs visu nedēļu un veicinās Vērša jau tā lielās darba spējas. Viņi varēs izdarīt visu, kas iepriekš neizdevās vai nesanāca.

Šajā periodā zīmes pārstāvjus gaida liels pārsteigums no otrās pusītes. Mīļotie cilvēki Vēršiem jau sen ir gatavojuši kaut ko neaizmirstamu un šajās dienās kā reiz ar to viņus iepriecinās.

 

Vēzis

Vēži sajutīs, ka viņu dzīvē notiek pārmaiņas uz labo pusi. Liktenis šīs zīmes pārstāvjiem sūtīs uzreiz vairākas liktenīgas tikšanās.

Cilvēki, ar kuriem Vēži iepazīsies īsi pēc 1. februāra, paliks viņu dzīvē uz visiem laikiem. Kāds kļūs par uzticamu draugu un domubiedru, kāds atbalstīs Vēžu virzīšanos pa karjeras kāpnēm, bet kāds kļūs par dzīves mīlestību.

 

Jaunava

Jaunavas peldēsies maigumā un mīlestībā, saņems komplimentus un apsveikumus. Daudzi cilvēki vēlēsies izteikt savu cieņu.

Laimīgā zvaigzne parādīs šīs zīmes pārstāvjiem pareizo ceļu tālākai darbībai. Jaunavām, kuras domā par darba nomaiņu, nedēļā sākot ar 1. februāri nepieciešams uzmanīgi attiekties pret zīmēm un jāieklausās iekšējā sajūtā.

Viņus sagaida jauns un labi apmaksāts darbs, kurš ļaus ne tikai uzlabot materiālo stāvokli, bet arī sniegs morālu gandarījumu.

 

Mežāzis

Mežāžiem sāks īstenoties visslēptākās vēlēšanās, kuru īstenošanai iepriekš vienmēr bija kādi šķēršļi. Visu nedēļu sākot ar 1. februāri šīs zvaigžņu zīmes pārstāvji saņems atbildes uz saviem jautājumiem.

Daži Mežāži diezgan ātri atrisinās jautājumu par nekustamo īpašumu. Visi juridiskie un strīdīgie jautājumi tiks atrisināti burtiski nemanot par labu Mežāžiem.

LASI VĒL: Ar ko būs īpašs 2023. gada 5. februāra pilnmēness un kā šajā dienā piesaistīt veiksmi un laimi

Zivis

Zivis varēs iztaisnot plecus un noticēt savai veiksmei. Brīnišķīga nedēļa sākot ar janvāra beigām un februāra sākumu sāksies ar pozitīvu zvanu no cilvēka, ar kuru šīs zīmes pārstāvji jau sen nav tikušies.

Visa nedēļa būs pilna ar pozitīvismu un prieku. Zivīm nepieciešams sagatavoties satikt dārgus viesus. Šajā pašā laikā gaidāms apjomīgs papildinājums Zivju maciņos.

Laimīgā zvaigzne visdažādākajos veidos sekmēs Zivju veiksmi un neļauj garlaikoties šīs zīmes pārstāvjiem.

COMMENTS

Pievienot komentāru