Pavisam nesen sāku balināt drēbes pēc vīramātes metodes. Vēlos padalīties ar šo noslēpumu, jo rezultāts ir pārsteidzoši labs

Šādu efektu nesniedza neviens dārgs līdzeklis. Visi traipi ir pazuduši, un krāsa ir vienkārši neticama, apģērbs ir kā tikko no veikala. Pagatavošana ir pavisam vienkārša, tāpat arī sastāvdaļas.

Virtuves dvieļus un tamlīdzīgus materiālus, kuros pārsvarā ir taukaini traipi, notīrīs sinepes. 2 ēd.k. sinepju pulveri atšķaida litrā karsta ūdens un ļauj tam nostāvēties. Izkāš, atšķaida vajadzīgajā ūdens daudzumā un uz visu nakti iemērc dvieļus. Pēc tam mazgāt veļas mašīnā kā ierasts.

LASI VĒL: Kāpēc jāsmērē pēdas ar jodu?

Dvieļi kļūs baltāki un tīrāki, un krāsa kļūs tikai gaišāka. Baltas drēbes parasti kļūst dzeltenas no vecuma vai mazgāšanas biežuma. Padoms kā izbalināt baltos audumus ir vienkāršs – kopā ar pulveri ūdenim jāpievieno amonjaks. Pat pavisam vecas lietas pēc vairākām mazgāšanas procedūrām izskatīsies jaunākas.

Mērcējiet zīda un vilnas izstrādājumus šādā šķīdumā: 50 g uz 10 litriem ūdens. Sastāvs: veļas pulveris, 6 ēdamk., ēdamkarote sāls, ēdamkarote amonjaka un tāds pats daudzums 3 procentu ūdeņraža peroksīda. Turiet drēbes šajā maisījumā apmēram piecas stundas un pēc tam mazgājiet maigā mazgāšanas režīmā.

LASI VĒL: Kefīrs + garšvielas= zaudēti kilogrami

Garās zeķes un īsās zeķes var iemērcēt siltā ūdenī, pievienot tam 2 ēdamkarotes borskābes un tas būs kā lieliska profilakse pret sēnīšu slimībām. Šādā veidā jūs varat arī balināt T-kreklus. Pēc tam mazgājiet kā parasti.

COMMENTS

Pievienot komentāru