Pazīt var tikai pēc balss: kas noticis ar Laimas Vaikules seju? 66 gadus vecā dziedātāja pārsteidza fanus ar savu izskatu

Jaunā gada priekšvakarā Laima Vaikule savus fanus ļoti pārsteidza. 66 gadus vecās dziedātājas izskats ir tik ļoti mainījies, ka sabiedrība viņu vienkārši nepazina. Laima Vaikule ierakstīja apsveikuma video.

Viņa savā video atrodas uz izrotātas egles fona, netālu no savas mājas. “Es ceru, ka šī baltā buļļa gads būs daudz labāks. Es novēlu jums, lai piepildītos viss, par ko jūs sapņojat,” dziedātāja uzrunāja klausītājus. Vienīgi atbildē dziedātāja saņēma fanu kritiku par savu izskatu.

Sekotāji ir šokēti, viņi raksta, ka māksliniece vairs nav līdzīga sev pašai, un tagad viņu var atpazīt tikai pēc balss. Kāds uzrakstīja, ka dziedātāja izskatās pēc Irinas Allegrovas.

Lasi arī: Bijusī sieva palika ar garu degunu: vīrietis zaudēja 81 kg un kļuva par sieviešu siržu iekarotāju

Kāds salīdzināja viņu ar Ludmilu Maksakovu. “Mans Dievs, es neatpazinu”, “Es vispār nepazinu, no tās Laimas nekas nav palicis pāri”, “Šausmas, visi sāk izskatīties vienādi”, “Kāpēc sevi tā jāmaina”, sekotāji ir pārsteigti.

 

Šķir otru lapu, lai apskatīti FOTO un VIDEO

COMMENTS

Pievienot komentāru