Pēc divām nedēļām policisti atrod tuksnesī pamestu automašīnu – atver durvis un atklāj īstu brīnumu

Tā padzīvojušie cilvēki nonāca nekurienē, bez jebkādas iespējas izsaukt palīdzību pa telefonu. Mašīnas bagāžniekā bija apelsīnu saišķis – vienīgais ēdiens, kāds viņiem bija pieejams.

Minūtes kļuva par stundām, bet stundas – par dienām. Pēc nedēļas piepildījās Diānas briesmīgākā nojauta, kad sakarā ar smagu diabētu auto nomira Sesils. Diāna palika viena, bezpalīdzīga un izbijusies.

Viņa pēdējiem spēkiem cīnījās par savu dzīvību. Kā ziņo “Inside Edition”, lai paliktu dzīva, Diāna bija spiesta dzert pati savu urīnu.

Nebija cerību

Jau vienatnē Diānai nācās izdzīvot smagos apstākļos Kalifornijas tuksnesī vēl vienu nedēļu, un viņai bija palikuši vien pāris apelsīni.

Viņa īsināja laiku, lasot grāmatas un domājot par to, ka viņas vīrs jau atrodas paradīzē. Diāna nevēlējās padoties, lai arī cerības izglābties samazinājās ar katru dienu. Sieviete jau gatavojās beigām.

Bet pēc tam, negaidīti, parādījās sargeņģelis.

Cilvēks, kurš brauca ar speciālu transportlīdzekli, kas paredzēts braukšanai pa tuksnesi, nejauši atklāja Diānas mašīnu un nekavējoties izsauca policiju. Tajā brīdī laikam bija izšķirošā nozīme, tāpēc policisti metās uz notikuma vietu cerībā atrast dzīvi palikušos.

Kad Diāna jau sāka domāt par to, ka beigas ir tuvu, viņa izdzirdēja dzinēju skaņu: tie bija policisti, kuri viņu izglāba, un nogādāja slimnīcā.

Diāna bija stipri atūdeņojusies, bet ļoti ātri atlaba. Viņa joprojām apraud mirušo Sesilu, bet turpina dzīvot, glabājot sirdī atmiņas par viņu.

 

Galu galā, viss varēja beigties daudz sliktāk. Par laimi un, neskatoties ne uz ko, Diāna spēja apmānīt nāvi.

“Tā ir liela traģēdija, bet tas ir arī īsts brīnums. Es priecājos, ka esmu dzīva”,  – teica Diāna intervijai «Inside Edition».

Fakts, ka Diāna izdzīvoja nav nekas cits, kā brīnums. Padalieties ar šo neticamo stāstu ar saviem draugiem, lai godātu viņas pārsteidzošo drosmi un šīs divas briesmīgās nedēļas!

avots

COMMENTS

Pievienot komentāru