Pēc ilggadēja darba Bērnu aprūpes centra vadītāja Mārīte Laipniece dosies pelnītā atpūtā

Pēc nepilniem 26 nostrādātiem gadiem Ventspils Sociālās aprūpes nama “Selga” Bērnu sociālās aprūpes centra vadītāja Mārīte Laipniece nolēmusi doties pelnītā atpūtā.

Ventspils pilsētas bērnu nams tika izveidots 1992. gadā ar mērķi nodrošināt aprūpi un audzināšanu 50 Ventspils bāreņiem un bez vecāku gādības palikušiem bērniem. No izveidošanas pirmās dienas bērnu namā strādāja tā vadītāja Mārīte Laipniece, rūpējoties un veltot sirds siltumu bez vecāku gādības palikušo bērnu audzināšanai. Kopš tā laika pajumti un aprūpi saņēmuši vairāk nekā 200 bez vecāku gādības palikuši Ventspils pilsētas bērni un jaunieši.

Ventspils pilsētas Sociālais dienests izsaka lielu pateicību Mārītei Laipniecei par ilggadēju darba ieguldījumu Ventspils Sociālās aprūpes nama “Selga” Bērnu sociālās aprūpes centra darbībā, sniedzot atbalstu, mīlestību un rūpes bez vecāku gādības palikušajiem bērniem.

Turpmāk Bērnu sociālās aprūpes centra vadītājas amata pienākumus pildīs tagadējā vadītājas vietniece Ilze Upnere.

Pašlaik bērnu namu par savām mājām sauc 17 bērni un jaunieši. Iestāde katram bērnam nodrošina iespēju saņemt izglītību, atbilstoši vecumam, spējām un interesēm. Savas radošās spējas audzēkņi izkopj, darbojoties dažādos ārpusskolas pulciņos, kā arī grupu nodarbībās bērnu aprūpes centrā.

Pievienot komentāru