Piecas īpašības piemītošas sievietēm, no kurām neaiziet vīrieši

Griežas pēc palīdzības

Viņai nav grūti griezties pēc palīdzības pie labāka speciālista, neuzskatot to par pazemojumu. Stipra sieviete precīzi zina, ka jebkuras jaunas zināšanas un mākas nesīs viņai labumu, atverot jaunas iespējas un horizontus. Pietam tas attiecas ne tikai uz profesionālo darbību, bet arī uz aizraušanos.

Saprātīgi rīkojas ar naudu

Periodi pilnīgi bez naudas viņai beidzās, kad viņa noskaidroja vienu svarīgu lietu: tēriņi nedrīkst pārsniegt ienākumus. Jebkurās krīzēs viņai ir finanses, tāpēc, ka viņa netērē tās niekiem, bet iegulda savā attīstībā un savam sapnim. Stipra sieviete skaidri zina – tas atmaksājas vairākkārtīgi.

Dalās emocijās un jūtās

Pie visas šķietamās augstprātības viņas ir viegli ievainojamas sievietes, kurām arī gribās izraudāties uz stipra vīrieša pleca. Pie tam viņas nekautrējas padalīties savos pārdzīvojumos, atklāti sakot, kas viņas sarūgtina dzīvē vai mīļotā cilvēka uzvedībā. Tad ir vienkāršāk vienam otru saprast un atrast pieņemamu variantu turpmākai laimīgai kopdzīvei.

Vai jūs sevi pieskaitiet stipro sieviešu kategorijai tieši pēc iekšējās sajūtas, nevis pēc sev uzkrauto problēmu nastas? Bet varbūt jūs ieliekat šajā jēdzienā citu saturu? Padalieties, lūdzu, ar mums savās domās.

avots: fabiosa.ru

Pievienot komentāru