Piedzērusies maskaviete uz trīs dienām pārvērtusi savu māju par spīdzināšanas kameru 13 gadīgajai meitai

Nozieguma vietā izmeklētāji jau konfiscējuši iespējamos spīdzināšanas ieročus – 11 nažus un četras šķēres.

Krievijas galvaspilsētā policisti noskaidro briesmīga gadījuma apstākļus, kurš noticis kādā Lipčanska ielas daudzdzīvokļu mājas dzīvoklī. Tur, kā ziņo aģentūra „Maskava”, 47 gadus veca sieviete, būdama reibumā, gandrīz 3 diennaktis spīdzināja savu 13 gadus jauno meitu. Cietusī meitene ir nogādāta slimnīcā neatliekamās bērnu ķirurģijas un traumatoloģijas nodaļā, viņa atrodas drošībā.

„Pacientei diagnosticētas ļoti daudz traumas, tajā skaitā arī atvērta brūce krūtīs, pneimotorakss, brūces starp lāpstiņām, nobrāzumi un zilumi pa visu ķermeni,” tiesībsargājošo pārstāvju vārdus citē aģentūra.

Pēc  dzīvokļa apskates, kurā atradās meitene, izmeklētāji atrada un izņēma asiņainas spilvendrānas un dvieli, tāpat arī iespējamos nozieguma ieročus – 11 nažus un četras šķēres.

Tiek risināts jautājums par krimināllietas ierosināšanu. Ziņu par sievietes aizturēšanu pagaidām nav.

Iepriekš jau ir nācis atklātībā gadījums par māti no Baškortostānas, kura līdz nāvei piekāvusi savu četrgadīgo meitu kaprīžu dēļ un vēlāk vienkārši aizgājusi gulēt. Tāpat arī zināms par  kādu Teksasas iedzīvotāju, kura nonāca cietumā, jo mēģināja pārdot savu astoņus gadus veco meitu pedofilam.

avots

Pievienot komentāru