Piedzīvojumu parkā atvērta kafejnīca “Kuršu krogs BISTRO”

Ventspils Piedzīvojumu parkā durvis vērusi jauna, gaumīga kafejnīca “Kuršu krogs BISTRO”.

Bistro pieejamas dažādas uzkodas, siltie ēdieni, salāti, saldie ēdieni, gan karsti, gan atspirdzinoši dzērieni un vēl daudz kā cita. Aktīvākās sezonas laikā bistro piedāvās fritētu ēdienu, pikantus un ne tik pikantus vistu spārniņus, filejas, burgerus un pat ceptu saldējumu.

“Ja reiz būs frī kartupeļi, tiem jābūt perfektiem!” uzskata Kuršu kroga saimniece Zane Bārbale. “Kuršu krogs BISTRO” sola sevišķi kraukšķīgus, garus un ļoti gardus frī kartupeļus.

Telpas ir gaumīgi un pārdomāti iekārtotas, nodrošinot ap 50 sēdvietu, bet siltajā laikā ēdienu varēs baudīt arī uz terases. Kuršu krogā BISTRO padomāts arī par mazajiem apmeklētājiem – ēdienkartē iekļauts īpašs un interesants piedāvājums.

Kuršu kroga saimnieki Zane un Agris Bārbali nojauš, ka vislielākais izaicinājums būs ievērojama cilvēku skaita operatīva apkalpošana, zinot, ka Piedzīvojumu parku gadā apmeklē aptuveni 400 000 cilvēku, lielākā daļa – vasarā. Tādēļ īpaši padomāts arī par tiem, kuri steidzas vai nevēlas doties iekšā bistro un stāvēt rindā – ēdienu ātri varēs saņemt arī ārpusē, iepakotu turziņās un paciņās.

Darba laiks aprīlī – katru dienu no plkst. 11.00 līdz plkst. 20.00.

Piedzīvojumu parkā apmeklētājiem jau ir pieejama Kaķa taka, peintbols, kameršļūkšanas trase, bampermašīnas un bērnu eskavators, bet Lieldienās būs iespēja izklaidēties arī vēl citās atrakcijās.

Aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai mājaslapā www.piedzivojumuparks.lv, kā arī Piedzīvojumu parka un Kuršu kroga bistro facebook lapās.

Pievienot komentāru