Jauns mēness 4. februārī: diena, kad šīm Zodiaka zīmēm beigsies melnā josla. Lūk, kā vajag “pielabināties” Visumam jaunā mēness laikā!

2019.gada 4. februāris ir neparasta diena, raksta Moon Child. Mūsdienās jauns mēness ir laiks, kad jūs varat ievēlēties vispārdrošākās vēlēšanās.

Jau šodien jūs varat iegūt iespēju pārvarēt melno joslu dzīvē, un nokārtot attiecības ar apkārtējiem. Visums visādi to veicinās.

Lai apbruņotos ar zvaigžņu atbalstu, jums ir aktīvi sevi jāpierāda darbā. Parādiet liktenim, ka jūs vēlaties pēc iespējas ātrāk atrisināt savas problēmas.

Jauns mēness – tas ir lielisks laiks izaugsmei un jauniem sākumiem, tas ir iemesls atbrīvoties no veciem ieradumiem. Jūs varat sajust, ka esat kļuvuši radošāki, motivētāki un enerģiskāki.

Daudz aktīvāks periods pienāks 21:05. Sagatavojieties fiziski un morāli. Patiesi palūdziet Visumam atbrīvot jūs no melnās joslas un visa negatīvā, kas jūsu dzīvē ir sakrājies.

Lai pastiprinātu efektu, veiciet šādu rituālu:

  • ielejiet glāzē ūdeni un veiciet šādu vārdojumu: “Melnā josla aizej no manas dzīves, atnes man prieku un laimi”;
  • 21:05 izdzeriet ūdeni un turpiniet darīt savas lietas vai arī ejiet gulēt.

Šajā rituālā galvenais ir patiesa ticība tā spēkam.

Ko vēl šajā dienā var darīt? Pārsteidziet un ieprieciniet savus tuviniekus: uzdāviniet bērnam kādu rotaļlietu vienkārši tāpat – bez īpaša iemesla.

Atcerieties: Jauns mēness – tas ir laiks, kad mums ir jāparāda savas spēcīgākās īpašības. Veiciet pēc iespējas vairāk patīkamus un noderīgus darbiņus, un tad liktenis noteikti atbrīvos jūs no melnās joslas dzīvē.

Lūk, Zodiaka zīmes, kurām šī diena sola mieru un atpūtu:

1) Dvīņi.

Jūsu dzīvē būs novērojams pieklusums, bet tas ir pat labi. Jūs iegūsiet iespēju iedziļināties pārdomās, lasot filozofiska rakstura literatūru. Tas palīdzēs jums labāk iepazīt pašiem sevi.

2) Jaunavas.

Šis periods jums ir vislabvēlīgākais. Jūs sajutīsiet mundrumu, pārliecību par sevi, jūsu darbs ritēs kā pa sviestu, un jūs sāksiet vairāk priecāties par dzīvi.

3) Strēlnieki.

Jauns mēness ietekmēs jūs samērā dīvainā veidā – jūs kļūsiet neciešami pļāpīgi, daudz komunicēsiet – gan darbā, gan arī mājās. Bet sekojiet līdzi tam, ko runājat – savādāk nāksies pēc tam to nožēlot.

4) Zivis.

Šis jaunais mēness jums paies mierīgi un bez īpašiem notikumiem. Šo laiku jūs pavadīsiet gultā vai arī uz dīvāna pie televizora. Tāda atpūta jums nāks tikai par labu!

Iegaumējiet šo informāciju. Tā var izmainīt jūsu dzīvi!

avots: lifter.world

Pievienot komentāru