Porziņģis nav skopojies ar sulīgiem vārdiem lamājot savu treneri… Tā ziņo Ņujorkas mediji

Ņujorkā šobrīd viena no apspriestākajām tēmām ir NBA komandas Knicks treneta Džefa Hornačeka nākotne – vai viņš paliks komandā turpmāk.

Papildus uguni baumām par viņa likteni pielicis ziņojums no New York Post, kuri raksta, ka pērnās sezonas beigās treniņa laikā Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis esot lietojis lamu vārdus trenera virzienā.

Vēlāk, neapmierināts ar komandā notiekošo, Kristaps neieradās arī uz komandas sanāksmi sezonas noslēgumā. Toreiz tika ziņots, ka Kristapa galvenā neapmierinātība bija saistīta ar New York Knicks preizdenta Fila Džeksona attieksme pret viņa komandas biedru Karmelo Entoniju, tomēr tagad tiek ziņots, ka Džeksons nebija vienīgais strīdu iemesls.

Pērn jau tika izņots, ka Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis, būdams vīlies par   Ņujorkas «Knicks» notiekošo, neieradās uz tikšanos ar kluba vadību.
Sezonas gaitā ap «Knicks» bija arī citas intrigas, jo kluba prezidents Fils Džeksons nekautrējās publiski kritizēt vienības līderi Karmelo Entoniju un vēlējās viņu aizmainīt, kas gan nepiepildījās, jo basketbolista līgumā ir punkts, kas bez paša piekrišanas viņu liedz nosūtīt uz citu komandu.Kā vēsta ESPN avoti, ar komandā notiekošo Porziņģis nebija apmierināts, kā rezultātā nolēma neapmeklēt sezonas noslēgumā tradicionālo tikšanos ar kluba vadību.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu tieši kādiem vārdiem Kristaps nolamāja treneri

Pievienot komentāru