Pusaudzis krāja naudu 2 gadus un nopirka savam draugam elektrisko ratiņkrēslu. Viņam ir patiešām ļoti laba sirds!

Divi vidusskolas vecāko klašu skolnieki Normenā, Arkanzasas štatā, atgādināja pasaulei par draudzības spēku un to, kā tā var izmainīt dzīvi.

Tanera Vilsona un Brendona Kualasa draudzības stāsts piesaistīja sabiedrības uzmanību un sasildīja cilvēku sirdis sociālajos tīklos, pateicoties Tanera nesavtīgajai rīcībai.

Brendons, kurš pārvietojas ratiņkrēslā, jau vairākus gadus izmanto modeli, kas ir jākontrolē manuāli.

Pārvietošanās Brendonam kļuva ļoti apgrūtinoša, jo Kado Hilsas skolā viņam bija jāpārvietojas cauri gariem koridoriem, lai nokļūtu no klases klasē.

“Manas rokas ļoti piekusa”, – sacīja Brendons.

Taners divus gadus strādāja nepilnu darba laiku vietējā degvielas uzpildes stacijā, lai nopirktu Brendonam elektrisko ratiņkrēslu, norādīja viņa māte Kolina Karmaka.

Taners uzdāvināja Brendonam jaunu ratiņkrēslu viņa klasesbiedru priekšā, kas bija pilnīgs pārsteigums.

“Viņi ienāca, un man sejā vienkārši parādījās smaids, – sacīja Brendons, – Es sāku raudāt aiz laimes. Es sacīju: Ak, es nevaru noticēt, ka viņš to izdarīja manā labā. Es visu mūžu sapņoju par ko tādu, un mans sapnis piepildījās. Taners ir labākais draugs visā pasaulē.”

Skatoties Brendonu un Tanear īpašo rokasspiedienu, kļūst skaidrs, cik spēcīga ir viņu draudzība.

Pats Taners saka:

“Viņš vienkārši man ir ļoti labs draugs, un es gribēju izrādīt viņam pakalpojumu. ES vienkārši jutu, ka man vajag to izdarīt… Brendons, viņš vienmēr ir bijis ar mani.”

Karmaka teica, ka viņas dēls bija satraukts par visu plašsaziņas līdzekļu uzmanību, bet viņš vienmēr smaida, kad lasa tīmekļa lietotāju ziņas un komentārus.

“Viņi abi ir pelnījuši uzmanību, jo viņi abi ir brīnišķīgi bērni, – piebilda sieviete, – Vai esmu pārsteigta par dēla rīcību? Nekādā gadījumā. Tas taču ir viņš. Viņš vienmēr pirmām kārtām domā par citiem, nevis par sevi. Taners un Brendons draudzējas jau daudzus gadus. Viņi daudz runā par automašīnā un tamlīdzīgām lietām. Es patiešām lepojos ar viņiem abiem.”

Karmaka sacīja, ka Brendonam pietrūkst arī ērts automobīlis, kurš spētu pārvest jaunos ratiņus. Viņa vecākiem nav tādas iespējas. Viņu transportlīdzeklis

“Tas ir lieliski, – sacīja Brendons, piebilstot, ka viņš vēl nav pieradis pie vadīšanas, – Es varu ietriekties dažās durvīs, bet tas ir tā vērts.”

Tanera dāvana radīja satraukumu arī viņa klasesbiedru vidū.

Visi uzdeva puisim jautājumu: “Vai tas bija tā vērts? Tas vija tā vērts?”

“Jā, – sacīja puisis, – Pa visiem 100%”.

Bet ko tu domā par šādu rīcību?

avots: edition.cnn.com

Pievienot komentāru