Re, kas manā dārzā notika pagājušajā pavasarī! 11 brīnišķīgas idejas, izmantojam parastās koka…

4. Tas vienkārši ir brīnišķīgs risinājums tiem, kuriem patīk parakņāties dārzā! Lūk, kādu dārznieka galdu, iespējams, vienkārši un ātri pagatavot, tas izskatās neparasti, turklāt kalpos pietiekoši ilgi.

5. Vien apgriežot paletes otrādi un noformējot tās pēc savas gaumes, tu iegūsi žodziņu, ar kuru iespējams norobežoties ne tikai no ielas, bet arī sadalīt dārzu vairākās zonās.

6. Ja tev tāpat kā man patīk lutināt mājiniekus ar augļiem un dārzeņiem, ka saudzīgi izaudzēti savā dārziņā, tad šī ideja noteikti ir domāta tev. Rūpīgas, līdzenas dobītes no koka paletēm bez šaubām liks tavam dārzam izskatīties kārtīgam, turklāt nezāles būs daudzreiz mazāk!

7. Nezini, kur likt mūžīgi pa kājām mētājošos vai pie dažādām sienām atstutējošos grābekļus, lāpstas un slotas? Drīzāk pievērs uzmanību šai vienkāršajai idejai. Tu tikai paskaties, kas tā ir par telpas ekonomiju! Un vēl, pateicoties šādām koka paletēm, ar ziediem var izpušķot kādu neglītu sienu vasarnīcā.

8. Ja uz žoga ir vieta, kuru tu vēlētos noslēpt, tad to var izdarīt ar augu palīdzību, kas iestādīti uz norobežojumam pienaglotas paletes.

9. Cik interesanti un oriģināli izskatās tāda daudzstūraina dobe! Tādu uztaisīt nav nemaz tik sarežģīti, un arī neaizņem daudz laika.

10. Dārza mēbeles, soliņi, improvizēti patio mājas aizmugurējā sētā – to visu var izveidot no standarta koka moduļiem, līdzīgi kā LEGO konstruktorā.

11. Ērti pielāgojumi tādi, kā saliekamais galdiņš uz garāžas sienas, koka letes zem ziedu podiņiem un garšvielām un vēl tūkstošiem dažādu nieciņu vasarnīcai, kas spēj atvieglot dārznieka dzīvi. Vai tu jau esi izdomājusi, kā izmantot savas koka paletes?

12. Un vēl piedāvāju tev iepazīties ar satriecošu meistarklasi, pateicoties kurai tu varēsi radīt kolosālu atpūtas vietiņu dārzā. Tev būs nepieciešamas aptuveni 25 koka paletes un divi brīvi vakari. Uztaisi tādu lielisku atpūtas vietu dārzā vai vasarnīcā!

Vasarnīcu lietiņas no vienkāršiem materiāliem – tā ir ne tikai reāla iespēja ietaupīt. Rezultātā tu iegūsi unikālu dizainu un iespēju parādīt savas radošās spējas. Obligāti izmanto vienu, un varbūt arī pāris augstāk sniegtās idejas, un tu redzēsi, ka tavs vasarnīcas zemes gabaliņš sāks spīdēt savādākās krāsās.

avots

Pievienot komentāru