RīgaTV 24 piedāvā jaunu skatījumu uz ārpolitiku – Current Time programmu “Amerika”

Jau no 5.februāra katru darba dienu pulksten 13:00 kanālā RīgaTV 24 tiks pārraidīts jauns ziņu raidījums par aktualitātēm ārvalstīs – Current Time programma “Amerika”. Skaties jau šo pirmdien un baudi ziņas lielākā mērogā!

Sadarbojoties ar Current Time TV, kanāls RīgaTV 24 raidījumu klāstam pievienojis programmu “Amerika”. Raidījums skatītājiem sniegs iespēju uzzināt visu par galvenajiem dienas notikumiem ārzemēs tikai stundas laikā. Skatītājiem tiks piedāvāts ieskats gan politikas aktualitātēs, gan zinātnes, tehnoloģiju, veselības un šovbiznesa jaunumos.

Programmas “Amerika” radošajā komandā ietilpst žurnālisti un korespondenti no Vašingtonas, Ņujorkas, Losandželosas, Sanfrancisko, Čikāgas, Maiami un citām ASV pilsētām. Viņu ekskluzīvās intervijas, pārraides un stāsti sniegs skatītājiem iespēju iegūt tāda veida informāciju, kas nav pieejama krievu medijos, tādējādi paplašinot savu redzesloku uz ārpasauli. Raidījumu vadīs žurnālists Romāns Mamonovs.

Kanāla RīgaTV 24 direktors Klāvs Kalniņš ir pārliecināts, ka šis raidījums ļaus skatītājiem iegūt daudzpusīgāku skatu uz ikdienas notikumiem. Viņš norādīja, ka kvalitatīvas informācijas iegūšana mūsdienas kļūst arvien sarežģītāka un programma “Amerika” šo procesu atvieglos: “RīgaTV 24 mērķis ir skatītājiem sniegt iespēju attīstīties un pilnveidoties. Current Time programma “Amerika” skatītājiem sniegs padziļinātu informāciju par aktuālām tēmām un debatēm, tādējādi padarot sabiedrību informētāku, ļaujot cilvēkiem attīstīt savu viedokli un pieņemt pārdomātus lēmumus.”

Skaties raidījumu Current Time programmu “Amerika” kanālā RīgaTV 24 katru darba dienu plkst. 13:00!

Pievienot komentāru